Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Burger King converteix un dels seus restaurants més grans en vegà per un mes

L'icònic restaurant de Leicester Square a Londres només servirà menjar vegà fins al 10 d'abril

Chiara Wilkinson
Escrit per
Chiara Wilkinson
Publicitat

Vegans, vegetarians, menjadors de plantes i flexitarians: alegreu-vos! Burger King ha transformat el seu local icònic de Leicester Square en un restaurant lliure de carn durant tot un mes, amb un menú completament nou i sense cap mena de carn a la vista.

La versió vegana de Burger King es va inaugurar dilluns passat 14 de març i estarà oberta fins al 10 d'abril. Per allunyar els carnívors (o encoratjar-los a menjar sense carn), el lloc ha canviat el logotip de la seva botiga a color verd i ha estat lliurant hamburgueses veganes gratis de Pollastre Royale a aquells que van encarregar menjar a través de la seva aplicació.

Les noves incorporacions al menú inclouen tots els productes que t'esperes en un local de menjar ràpid vegà: hi ha el Bakon double cheeze XL, el Vegan Cheeze i Bakon royale, la Vegan Nugget burger, els Vegan chili cheeze bites i el Bakon double XL. L'hamburguesa Whopper, emblema de la casa, també rebrà un lífting 'plant-based'.

Menú vegà de Burger King
Foto: Burger KingMenú vegà de Burger King

És només un gran truc de màrqueting? Quan va llançar els seus nuggets vegans al gener, la cadena d'hamburgueses es va comprometre a convertir-se en un 50% lliure de carn per al 2030. Si la multinacional descobreix que hi ha un negoci prou gran per al menjar vegà, sens dubte incorporarà aquesta oferta molt seriosament: l'any passat, a Madrid, va obrir un pop-up vegà al Passeig del Prado. Burger King va ampliar el termini d'un a tres mesos, d'octubre del 2021 al gener del 2022, atesa la gran acollida del públic.

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants vegetarians de Barcelona

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat