Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cancel·lat l'Autohorror Experience, el primer autocine de terror d'Europa

Les projeccions s'havien de celebrar del 10 al 19 de juliol a Lloret de Mar

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

La idea ens engrescava, un autocine de terror, únic a Europa, amb la projecció de pel·lícules del gènere i amb actors fen-te passar por de veritat. Però la realitat ha superat la ficció i la primera edició de l'Autohorror Experience s'ha cancel·lat. Havia de celebrar-se a l'aparcament del parc aquàtic Water World de Lloret de Mar durant els mesos d’estiu.

Els organitzadors, Horror Box i Focu Experience, han explicat que la pandèmia ha dificultat la relació amb les distribuïdores de diferents països durant els últims dos mesos per tal d’adaptar els drets de les pel·lícules al format de l’acte. La poca demanda i els alts costos del muntatge han portat a deixar en "'stand by' aquesta edició fins que puguem oferir-lo al 100% tal com esperen els clients de totes les nostres experiències", segons han dit. "Volem sorprendre amb una experiència de primer nivell i qualitat tant tècnicament com artísticament que, avui dia, no podem garantir a causa de la situació que estem vivint", han afegit. 

Si vau adquirir les vostres entrades, asseguren que el departament corresponent ja ha començat a tramitar les devolucions i reemborsaments

Esperem que l'experiència es pugui portar a terme aviat. 

NO T'HO PERDIS: Les millors idees per gaudir de l'estiu a Barcelona.

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva.

Últimes notícies

    Publicitat