Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El primer autocine de terror d'Europa obre aquest estiu a Catalunya

Horror Box i Focus Experience inauguren l'AutoHorror Experience el 10 de juliol

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Un concepte tan antic com l'autocine sembla que torna a ser una opció d'oci a Catalunya i en diferents formats. Dos grans del sector, Horror Box i Focus Experience –nova divisió d'esdeveniments experimentals del Grup Focus– s'han unit per crear un concepte únic a Europa: el primer autocine de terror i amb actuacions en viu. 

AutoHorror Experience tindrà lloc al pàrquing del parc aquàtic WaterWorld de Lloret de Mar del 10 de juliol al 19 de juliol. Té capacitat per a 300 vehicles i s'hi instal·larà una pantalla LED de 120 m2, i diferents efectes especials perquè entreu en matèria des del primer moment. Com dèiem, no es tracta de veure una pel·li de por en un autocine i ja està, el que fa encara més especial AutoHorror Experience és que hi haurà més de 30 actors convertits ens mostres, zombis i assassins que faran d'aquesta experiència el vostre malson.

Bé, matisem, els actors us faran morir de por només si voleu. Per això posen a la venda dues modalitats d'entrades que estan vinculades a la zona d'aparcament. D'una banda teniu l'Splash zone, l'opció més immersiva. Amb aquesta doneu el vostre consentiment perquè els actors puguin interactuar directament amb el vostre cotxe sacsejant-lo i inclús omplir-lo d'aigua o sang artificial però que no farà malbé la carrosseria del cotxe. 

Si no voleu ensurts, trieu la Safety Zone. Com el seu nom indica, és una zona segura on es podrà veure la pel·lícula sense que els actors s'apropin al vostre vehicle. 

A més, hi haurà una zona de gandules per als veïns del municipi que no tinguin cotxe i vulguin gaudir del cinema a la fresca o pels turistes que hagin arribat a Lloret de Mar i no tingui cotxe. 

Les pel·lícules

El programa inclou quatre pel·lícules, 'Train to Busan', 'Anarchy. La noche de las bestias', 'Freddy contra Jason' i 'Cabin in the woods/ La cabaña en el bosque'. Els dijous es projectaran en versió original subtitulades al castellà. Els divendres i dissabtes es farà una doble sessió i els films seran projectats en castellà. Els diumenges es farà una única sessió.

El so de la pel·lícula us entrarà a través de l'emissora Ràdio Lloret de Mar. De fet, els veïns del poble també ho podran escoltar des de casa o des d'on vulguin, només sintonitzant la ràdio local. Hores abans que comenci la projecció, l'emissora oferirà un programa especial per posar en context el film de la sessió que toqui.

Preestrena especial

L'estrena d'AutoHorror Experience serà el 10 de juliol, però un dia abans el 9, es farà la preestrena només per al personal sanitari en agraïment per la seva feina, que gaudiran de l'experiència totalment gratis.

NO T'HO PERDIS: Els millors Escape Rooms de por de Barcelona.

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat