Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Carlos Cuevas i Miki Esparbé protagonitzaran la nova comèdia gai de Netflix

Aquesta sèrie romàntica, anomenada 'Smiley' és l'adaptació a la pantalla d'una obra de teatre de Guillem Clua

Núria Méndez
Escrit per
Núria Méndez
Publicitat

Netflix ha anunciat l'inici de rodatge de 'Smiley', l'adaptació a sèrie de televisió de l'obra de teatre de Guillem Clua que es gravarà a la ciutat de Barcelona. A banda de començar a rodar, la plataforma ha informat del repartiment al complet. Per una banda, els protagonistes seran Carlos Cuevas (Merlí) i Miki Esparbé (El inocente). Els acompanyaran Pepón Nieto (30 monedas), Meritxell Calvo (Amar es para siempre), Giannina Fruttero (La jauría), Eduardo Lloveras (Intimidad), Ruth Llopis (Durante la Tormenta) i Ramon Pujol (Ciega a citas). 

La sèrie, dirigida per Marta Pahissa i David M. Porras, produïda per Minoria Absoluta, explica la història d'Álex, un jove amb el cor trencat després que un noi li fes 'ghosting'. Decideix demanar-li explicacions amb missatge de veu que enviarà per error a Bruno, que no coneix de res. A partir d'aquest moment, la vida dels dos joves canviarà per sempre. 

L'obra es va estrenar el 2012 en un petit teatre de Barcelona. A partir d'aquí, l'obra va saltar als grans teatre de la ciutat fins que el 2015 va arribar a Madrid. A més, s'ha versionat a països com Alemanya, Grècia, Itàlia, Perú, Nova York i Austràlia.

NO T'HO PERDIS: Les millors sèries noves que has de veure

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat