Notícies

Cartier obre una boutique temporal a la Casa Batlló

Art i innovació en la unió de Gaudí i Louis Cartier

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Writer and Video Editor, Time Out Barcelona
Publicitat

Maison Cartier ha inaugurat una boutique temporal que estarà oberta fins al juny d'aquest any a la Casa Batlló. Així, l'arquitectura de Gaudí i el disseny de Louis Cartier s'uneixen en aquest espai de 300 metres quadrats que trobareu a la primera planta de l'edifici amb accés des del número 43 del Passeig de Gràcia. D'una banda, hi ha un espai de venda de les col·leccions de la Maison, i d'altra, un punt de trobada cultural per establir diàleg sobre els punts en comú entre Cartier i la casa Batlló: el llenguatge creatiu propi i l'esperit pioner i innovador.

Cartier a la Casa Batlló
Foto: Casa Batlló

La Casa Batlló ja havia acollit abans diverses marques relacionades amb l'art i la cultura, com la galeria d'art SYRA o els Estudis d’Animació Chamartín. Ara, amb la renovació de la boutique, la decoració i les creacions botàniques i animalistes de Cartier s’integren de manera natural a les característiques de l’edifici de Gaudí. Gary Gautier, director de Casa Batlló, ha explicat que 'l’esperit de Maison Cartier evoca art, funcionalitat i innovació, ingredients amb què Gaudí també componia la seva obra'. Nicolas Helly, director general de Cartier Iberia, ha assegurat que aquest és un 'pròleg per al disseny de la nova boutique' a Barcelona que obrirà aquest estiu.

Ara per ara, si voleu visitar la de la Casa Batlló, ho podeu fer de dilluns a divendres de 10 h a 20 h i els dissabtes de 10.30 h a 20 h.

NO T'HO PERDIS: 25 joies arquitectòniques que has de conèixer

Llegeix el número de desembre i gener de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat