Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cartier obre una boutique temporal a la Casa Batlló

Art i innovació en la unió de Gaudí i Louis Cartier

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

Maison Cartier ha inaugurat una boutique temporal que estarà oberta fins al juny d'aquest any a la Casa Batlló. Així, l'arquitectura de Gaudí i el disseny de Louis Cartier s'uneixen en aquest espai de 300 metres quadrats que trobareu a la primera planta de l'edifici amb accés des del número 43 del Passeig de Gràcia. D'una banda, hi ha un espai de venda de les col·leccions de la Maison, i d'altra, un punt de trobada cultural per establir diàleg sobre els punts en comú entre Cartier i la casa Batlló: el llenguatge creatiu propi i l'esperit pioner i innovador.

Cartier a la Casa Batlló
Foto: Casa Batlló

La Casa Batlló ja havia acollit abans diverses marques relacionades amb l'art i la cultura, com la galeria d'art SYRA o els Estudis d’Animació Chamartín. Ara, amb la renovació de la boutique, la decoració i les creacions botàniques i animalistes de Cartier s’integren de manera natural a les característiques de l’edifici de Gaudí. Gary Gautier, director de Casa Batlló, ha explicat que 'l’esperit de Maison Cartier evoca art, funcionalitat i innovació, ingredients amb què Gaudí també componia la seva obra'. Nicolas Helly, director general de Cartier Iberia, ha assegurat que aquest és un 'pròleg per al disseny de la nova boutique' a Barcelona que obrirà aquest estiu.

Ara per ara, si voleu visitar la de la Casa Batlló, ho podeu fer de dilluns a divendres de 10 h a 20 h i els dissabtes de 10.30 h a 20 h.

NO T'HO PERDIS: 25 joies arquitectòniques que has de conèixer

Llegeix el número de desembre i gener de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat