Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Parella enamorada
Foto: Shutterstock

Celebra el Sant Jordi d’estiu amb el concurs #Enamoram2020

Del 20 al 26 de juliol, declareu el vostre amor a qui volgueu. Les declaracions més originals tenen premi!

Clara Martorell
Escrit per
Clara Martorell
Publicitat

Amb un Sant Jordi tan atípic i recancel·lat, el Centre de Normalització Lingüística de Barcelona ha creat un concurs perquè tothom celebri aquest dia d’una manera especial: el concurs #Enamoram2020. Aquest concurs, com no podria ser d’una altra manera en un dia tan bonic, consisteix a escriure declaracions d’amor.

 

Com participar-hi?

El primer que necessites per poder participar en el concurs és molta inspiració i algú a qui estimis i a qui li puguis dedicar la declaració d’amor. Les declaracions poden ser o bé en format escrit, amb una llargada màxima de 140 caràcters, o en vídeo o àudio, en aquest cas amb una durada màxima de 60 segons. S’hauran de publicar a les xarxes socials (Twitter, Instagram o Facebook) i sobretot amb el hashtag #enamoram2020 i #SantJordiCPNL i mencionant a @CNLBarcelona, si no no seran admeses.

 

Concurs #Enamoram2020
Foto: Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

El concurs tindrà lloc la setmana del 20 al 26 de juliol en el marc de la diada de Sant Jordi i s’anunciaran als guanyadors el 29 de juliol. Hi haurà tres guanyadors: per la declaració més divertida, la més original i la més emotiva.

Gràcies a la col·laboració de Fent País, el Festival Cruïlla XXS i Tradiciounàrius entre altres patrocinadors, els guanyadors s’emportaran premis d’allò més divertits. T’agradaria assistir a alguna actuació del Cruïlla XXS? Doncs entrena la teva inspiració perquè un dels premis són unes entrades pel festival!

 

NO T'HO PERDIS: Els millors llibres per regalar al Sant Jordi d'estiu

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva 

Últimes notícies

    Publicitat