Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Christian Escrivà
Foto: La Roca Village

Christian Escribà porta la seva col·lecció de joiera dolça a La Roca Village

El mestre pastisser ha obert una botiga efímera amb anells, sabates i altres accessoris comestibles per celebrar Nadal

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si encara no sabeu què regalar aquest NadalLa Roca Village és una de les parades essencials de les festes nadalenques. Si us hi apropeu, trobareu diverses idees per fer regals. Fins i tot us les podreu menjar. El mestre pastisser Christian Escribà ha obert una botiga efímera dins el complex comercial amb els accessoris dolços. 

Christian Escrivà
Foto: La Roca Village

'Atelier de Sueños' és el nom de l'espai que presenta una selecció de regals exclusius que connecta les últimes tendències de moda amb la rebosteria, una barreja que cobra vida amb anells i sabates comestibles. La mostra estarà disponible fins al 5 de gener i un percentatge de les vendes de la botiga contribuiran a recolzar el programa benèfic DO GOOD de La Roca Village, que busca erradicar el matrimoni infantil a través de programes educatius. 

Christian Escrivà i Patricia Schmidt
Foto: La Roca Village

L'espai d'Escribà forma part de les iniciatives que La Roca Village ha impulsat per commemorar el seu 25è aniversari i que recaptaran fons pel seu programa DO GOOD amb The Bicester Collection. La 'partner' creativa del metre pastisser, la Patricia Schmidt, també hi col·labora i ha creat una sèrie de peces decoratives fetes de xocolata i sucre que decoren The Apartment, un dels espais privats del Village.

NO T'HO PERDIS: El primer museu del món dedicat al torró i la xocolata és a Barcelona (i té una sala immersiva)

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat