Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Coldplay
Foto: ShutterstockColdplay

Coldplay no sortirà de gira fins que els seus concerts siguin ecològics

Escrit per
Laura Galve
Publicitat

Coldplay s'uneix a la lluita contra el canvi climàtic i el líder de la banda britànica Chris Martin ha anunciat a una entrevista de la BBC que no iniciarà la gira del seu últim àlbum ‘Everyday life’ fins que el 'tour' no sigui 100% sostenible i respectuós amb el medi ambient.

"Ens prendrem un temps al llarg de l’any que ve. Pot ser ens agafem dos anys per descobrir com podem fer que la nostra gira no només no sigui perjudicial pel medi ambient, sinó que a més sigui beneficiosa. Per exemple, com podem aprofitar els residus que els nostres concerts generen perquè tinguin un impacte positiu’, ha explicat Chris Martin a l’entrevista.

A més, el cantant ha afegit que busca que el 'tour' sigui neutral amb relació a les emissions de carbó i que el seu somni seria que la gira no utilitzés plàstic i fes servir energia solar.

Abans de retirar-se dels escenaris temporalment, Coldplay té previst actuar el dilluns 25 de novembre al Museu d’Història Natural de Londres per aconseguir beneficis que aniran destinats a l’ONG ClimateEarth. 

Coldplay va estrenar el 22 de novembre el seu nou treball 'Everyday life', un doble àlbum de 16 cançons, dividit en dos parts: 'Sunrise' i 'Sunset'. 

NO T'HO PERDIS: els millors concerts de la temporada

Últimes notícies

    Publicitat