Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Com anar gratis al concert inaugural del Sónar amb Nathy Peluso

Estrella Damm convida a 14.000 persones al concert inaugural del festival barceloní

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Hem dit entrades gratis? Hem dit entrades gratis. Si sou fans de Nathy Peluso, del Sónar, o de les dues coses, esteu de sort: podeu aconseguir entrades gratis pel concert inaugural del Sónar Barcelona 2022 del pròxim 16 de juny, ja que Estrella Damm convidarà a 14.000 dels seus seguidors perquè puguin gaudir de la música de Nathy Peluso, que hi serà com a artista principal, a més de les actuacions d’ODDLIQUOR i DEFENSA DJ SET

Per aconseguir les entrades, necessiteu 30 collarins de les ampolles retornables de 20 i 33 cl d'Estrella Damm que han dissenyat especialment per l'ocasió i que ja es poden trobar als bars i restaurants de Catalunya i Andorra. Les distingireu pel disseny de l'etiqueta, que ha dissenyat el barceloní Mario Eskenazi.

Estrella Damm - Sónar
Foto: Estrella Damm

Un cop ho tingueu, el funcionament de la promoció és molt senzill: les primeres 7.000 entrades seran per les primeres persones que, abans del 16 de maig, introdueixin aquí els 30 codis que es troben al dors dels collarins de les ampolles. Cada persona podrà obtenir un màxim de dues entrades. Un cop esgotades les primeres 7.000 entrades, les 7.000 restants es sortejaran el 19 de maig entre tothom que hagi seguit introduint els codis dels collarins una vegada esgotades les entrades d’atribució directe.

El dia del concert inaugural, l’artista revelació del R&B hipnòtic i els ritmes urbans Marcos Terrones −conegut musicalment com ODDLIQUOR– donarà pas a l’actuació de Nathy Peluso, retrobant-se cinc anys després de la publicació d’ “Esmeralda”, el debut discogràfic de Peluso al que va contribuir el teloner. El pop futurista de DEFENSA DJ SET tancarà la nit, en una nova mostra de com expandir els límits d’aquest gènere.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts del mes a Barcelona

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat