Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Festival Cruïlla
Foto: Victor Parreno / Cruïlla

Com anar i tornar del Cruïlla 2022 amb transport públic

Les millors opcions per moure's des del Fòrum durant el festival

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Aquell moment en el festival en què –cervesa freda a la mà i bona música de fons– algú pregunta com tornar cap a casa és, probablement, pitjor que llevar-se a la meitat d’un somni en què la persona que t’agrada t’està declarant el seu amor. Perquè no patiu un col·lapse i pugueu gaudir del Cruïlla sense cap mena de preocupació, us facilitem les opcions de transports més propers al recinte del Fòrum. 

METRO

L’estació de metro més propera al recinte del festival és El Maresme- Fòrum de la línia L4. El seu horari és de cinc de la matinada a mitjanit, de diumenge a dijous; de cinc del matí a les dues de la matinada, el divendres; i, el dissabte, el servei és ininterromput.

BUS

Les línies més properes de bus a tocar del festival són: la 7, la 36, la 143, l’H14, l’H16 i la B23. Els seus horaris seran –aproximadament– de 6.30 h del matí a 23.15 h del vespre. Les línies nocturnes N6 i N7 començaran a operar a partir de les 23.00 h i seguiran en actiu fins –gairebé– les sis de la matinada. 

TRAMVIA

El tramvia, que es troba tot just sortir del recinte del Fòrum, operarà el dimecres 6 i el dijous 7 de juliol fines les dotze de la nit. A partir de les cinc de la matinada del divendres 8 fins a la mitjanit del diumenge 10, la línia T4 oferirà (a propòsit per la celebració de l’esdeveniment) servei ininterromput amb una freqüència de 20 minuts.  

BICING

Ser sostenible i anar de festival cada vegada és més compatible, sobretot a una ciutat com Barcelona. Els punts del Bicing més propers al Cruïlla són:

  • 160 Avda. d’Eduard Maristany, 1/ Fòrum
  • 158 Rambla Prim, 1-9
  • 157 Llull, 396
  • 159 Avda. Diagonal, 26
  • 151 Pujades, 462
  • 147 Rambla Prim, 79
  • 156 Avda. Diagonal, 82

TAXI

A prop del festival també hi ha parades de taxi. La més propera el recinte és a la plaça de Llevant, just davant del Fòrum. A menys de deu minuts a peu, al carrer Josep Pla, als números 20 i 67, també hi trobareu parada.

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2022

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat