Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Festival Cruïlla
Foto: Victor Parreno / Cruïlla

Com anar i tornar del Cruïlla 2022 amb transport públic

Les millors opcions per moure's des del Fòrum durant el festival

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Aquell moment en el festival en què –cervesa freda a la mà i bona música de fons– algú pregunta com tornar cap a casa és, probablement, pitjor que llevar-se a la meitat d’un somni en què la persona que t’agrada t’està declarant el seu amor. Perquè no patiu un col·lapse i pugueu gaudir del Cruïlla sense cap mena de preocupació, us facilitem les opcions de transports més propers al recinte del Fòrum. 

METRO

L’estació de metro més propera al recinte del festival és El Maresme- Fòrum de la línia L4, i aquesta ha sigut sempre la manera més fàcil d'arribar al Fòrum. Ara bé, hi ha sis parades de la línia groga que tanquen durant l'estiu del 2023. Durant el Cruïlla, estaran tancades les estacions de Ciutadella – Vila Olímpica, Barceloneta, Jaume I, Urquinaona, Passeig de Gràcia, i Girona. Per oferir alternatives als usuaris, s’habilitaran busos llançadora que faran el recorregut afectat, amb un interval de pas d’entre tres i quatre minuts.

BUS

Les línies més properes de bus a tocar del festival són: la 7, la 36, la 143, l’H14, l’H16 i la B23. Els seus horaris seran –aproximadament– de 6.30 h del matí a 23.15 h del vespre. Les línies nocturnes N6 i N7 començaran a operar a partir de les 23.00 h i seguiran en actiu fins –gairebé– les sis de la matinada. 

TRAMVIA

La línia T4 estarà tallada entre el 26 de juny i el 21 d’agost.  

BICING

Ser sostenible i anar de festival cada vegada és més compatible, sobretot a una ciutat com Barcelona. Els punts del Bicing més propers al Cruïlla són:

  • 160 Avda. d’Eduard Maristany, 1/ Fòrum
  • 158 Rambla Prim, 1-9
  • 157 Llull, 396
  • 159 Avda. Diagonal, 26
  • 151 Pujades, 462
  • 147 Rambla Prim, 79
  • 156 Avda. Diagonal, 82

TAXI

A prop del festival també hi ha parades de taxi. La més propera el recinte és a la plaça de Llevant, just davant del Fòrum. A menys de deu minuts a peu, al carrer Josep Pla, als números 20 i 67, també hi trobareu parada.

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2022

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat