Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Verdaguer
Ajuntament de BarcelonaVerdaguer

Les sis parades de l'L4 del metro que tanquen durant l’estiu

El tram central de la línia groga, entre Bogatell i Verdaguer, estarà tallat del 26 de juny al 28 d’agost.

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Arriba l’estiu i, amb ell, les obres al sistema de transport públic. Són empipadores (ningú diu que no ho siguin!), però també serveixen perquè la ciutat funcioni durant l’any. El més important és saber com ens afectaran per evitar-les i que no ens agafin desprevinguts. 

Aquest any, dues obres afectaran la mobilitat per la ciutat en metro i en tramvia. D’una banda, sis parades de l’L4 quedaran tallades, amb l’objectiu de renovar el tram central de la línia groga que va de Bogatell a Verdaguer.

Les obres a l’L4 començaran el 26 de juny, s’allargaran fins al 25 d’agost i s’executaran en dues fases. En la primera fase, del 26 de juny al 31 de juliol, les parades que quedaran tancades seran Ciutadella – Vila Olímpica, Barceloneta, Jaume I, Urquinaona, Passeig de Gràcia, i Girona. És a dir, que els trens no s’aturaran entre Bogatell i Verdaguer. 

Talls a la L4
Ajuntament de BarcelonaTalls a la L4

En la segona fase, que començarà l’1 d’agost, les parades afectades seran només les de Jaume I, Urquinaona, Passeig de Gràcia i Girona. Aquesta fase acabarà el 28 d’agost, quan l’L4 tornarà a la normalitat. Per oferir alternatives als usuaris, s’habilitaran busos llançadora que faran el recorregut afectat, amb un interval de pas d’entre tres i quatre minuts. 

Pel que fa al tramvia, s’executaran les obres de connexió entre les Glòries i Verdaguer i, per tant, tota la línia T4 estarà tallada des del 26 de juny fins al 31 d’agost. El transport alternatiu serà un bus llançadora entre les Glòries i Sant Adrià, que cobrirà el tram afectat amb el mateix horari de funcionament que el TRAM. En total farà nou parades: Ca l’Aranyó, Pere IV, Fluvià, Selva de Mar, el Maresme, Fòrum, Campus Diagonal-Besòs, Port Fòrum i Estació de Sant Adrià. 

NO T'HO PERDIS: Ikea obrirà una botiga al centre de Barcelona aquest estiu

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat