Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bitllets del transport públic de Barcelona
Foto: ShutterstockBitllets del transport públic de Barcelona

Com demanar la compensació dels tiquets de metro, bus i tren no utilitzats

El procés de compensació dels bitllets de transport públic de TMB s'activarà l'1 de juliol

Escrit per
Aitana Palomar
Publicitat

Tens una targeta de TMB que no has pogut utilitzar durant els mesos de confinament? Vols recuperar els viatges pendents?

Des de l’inici de l’estat d’alarma, l'Autoritat de Transport Metropolità (ATM) va demanar als seus usuaris que, sobretot, guardessin els títols de transport per poder compensar-los més endavant. Ara que el país comença a moure’s de nou, ATM ha anunciat que el sistema de compensació s’activarà el dimecres 1 de juliol.

El procés per recuperar els viatges és molt senzill i afectarà a tots els usuaris que van validar una targeta T-Jove, T-Usual, T-Familiar o T-Grup abans del 14 de març i que ha caducat durant el període d’inactivitat. Els usuaris només hauran de validar els títols a qualsevol de les màquines d’accés als operadors de transport de l’àrea de Barcelona (TMB, Rodalies, FGC, Tram i autobusos metropolitans), i automàticament s’activarà una pròrroga corresponent al temps d’utilització que quedava pendent.

Per aquells que van fer servir els títols després del 14 de març, el procés serà una mica més complicat. Hauran de fer una sol·licitud a través d’una pàgina web creada expressament per això, aportant la informació requerida de manera telemàtica. Si la reclamació s'acceptada, l’usuari podrà recollir un títol nou amb el període de validació corresponent a les oficines d’atenció al client quan reobrin. Tot el procés serà telemàtic per evitar cues i aglomeracions.

NO T'HO PERDIS: Un nou tren de baix cost d'alta velocitat arribarà a Barcelona via França

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat