Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Com és una fira d'art virtual? Swab ens ho ensenya

La fira d'art contemporani s'adapta al context amb un format pròxim al videojoc i s'allarga fins al 15 d'octubre

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Swab celebra una nova edició –és la número 13– i ho fa marcada pel context de crisi sanitària; la fira aposta per un nou format i serà totalment digital a més d'allargar-se en el temps i celebrar-se de l'1 al 15 d'octubre.

L'organització ha convertit Swab en una experiència interactiva i els visitants podran moure's pel Pavelló Italià de Montjuïc i visitar les propostes de galeries nacionals i internacionals a través d'una aplicació que cal descarregar-se prèviament per usar a través de l'ordinador. Tota la posada en escena és digital (les obres d'art també ho són), seguint exemples previs com el d'Art Basel i Untitled que han assajat formats pròxims al videojoc. També es podrà comprar art a través de la plataforma Artsy i en el ventall de preus amb què treballa la fira. 

En aquesta edició participen una setantena de galeries, entre consolidades i propostes emergents (Dilalica, amb seu a Barcelona; Km 0.2, de Santurce; i NOADDRESS gallery, de Rio de Janeiro) i el país convidat és Corea, tot i que també es presentaran projectes sobre el sud-est asiàtic. 

Es mantenen programes habituals de la fira com l'Ephemeral comissariat per Caterina Almirall, que connecta amb el que es cou a les fàbriques de creació de la ciutat; el Swab on Paper i Swab Thinks, amb conferències que es podran seguir en directe per Zoom (cal inscripció prèvia). 

NO T'HO PERDIS: Les exposicions de la tardor a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat