Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Tigre Animal 3D
Foto: ShutterstockAnimales en 3D

Com fer Animals 3D amb el mòbil, el fenomen viral que envaeix les cases

Escrit per
Carla Romera
Publicitat

L'any passat, Google va incorporar al motor de recerca d'animals una nova tecnologia que s'ha tornat a posar de moda. I és que la pandèmia ens fa recuperar tot allò que pugui donar-nos una mínima distracció, sigui de l'any que sigui.

Aquest cop, s'ha tornat a posar de moda l'opció 3D de les fotografies d'animals de Google. Si teniu nens a casa i us esteu quedant sense idees per fer que passin el dia distrets, aquesta és una nova forma de cridar la seva atenció.

L'eina només funciona si ho fas des del mòbil perquè necessita una càmera per adaptar a l'animal a l'espai de casa teva que triïs. Has d'obrir directament Google i posar el nom de l'animal que vulguis, encara que no estan tots disponibles. Destaquen el tauró, el lleó, el tigre, l'ós panda o el pingüí, entre molts altres.

Si busques un d'ells, el cercador us ofereix una descripció de l'espècie que has escollit i t'ofereix l'opció de veure-ho en 3D, sempre que el teu mòbil sigui compatible.

Captura 'Veure en 3D' de tauró de Google

FOTO: Captura 'Veure en 3D' de Google

 A continuació, només has de seleccionar l'opció 'Veure en 3D' i 'veure al teu espai'. La càmera necessitarà acostumar-se per adaptar a l'animal al nostre saló, així que hem de moure el mòbil perquè a poc a poc s'estabilitzi la imatge.

Tigre 3d

Foto: Manuel Pérez

Un cop ja tens enquadrat a l'animal, pots fer-lo més gran, més petit o escollir a quina distància vols que estigui de la càmera, de la mateixa manera que amb una fotografia normal, amb els dits. Un cop al teu gust, ja només queda posar!

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a casa amb nens


Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat