Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Com fer la compra online i per telèfon als mercats de Barcelona

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Si d'alguna cosa ens podem sentir orgullosos els barcelonins és dels Mercats de Barcelona: una poderosa xarxa de venda d'aliments frescos que és part de l'ADN de la ciutat. Com a serveis bàsics essencials, tal i com l’Ajuntament de Barcelona va establir en el decret de diumenge, 15 de març, els 38 mercats de Barcelona romanen oberts.

El millor de tot és que, per si no ho sabíeu, és perfectament possible fer la compra 'online' a la majoria dels mercats de Barcelona, avui més que mai. Des de Manzaning, l'empresa que gestiona el comerç electrònic a 11 dels principals mercats, ens expliquen que "tenim més feina que mai, però això no treu que els mercats de Barcelona estiguin plenament abastits i operin amb total normalitat, hi arriba prou producte de sobres". Amb aquesta web o app podreu comprar als mercats de: la Boqueria, la Concepció, Horta, la Barceloneta, el Carmel, l'Albaceria, Galvany, Lesseps, Provençals, Sant Gervasi i les Tres Torres. Només us cal un xic de previsió: entre que feu la comanda i el paradista prepara el producte i us arribi a casa pot passar un màxim d'una hora i mitja (amb una compra superior a 65 € el transport us surt gratis). A La Boqueria han habilitat un servei de venda telefònic: T. 93 304 02 70, dirigit especialment a la gent gran de Ciutat Vella. Els usuaris podran fer les seves comandes entre les 9h i les 12h. El lliurament a domicili es farà entre les 13h i les 15h.

Mercat de Sant Antoni
Mercat de Sant Antoni
Foto: Mercat de Sant Antoni

Altres mercats han habilitat nous serveis per a distribució a domicili amb els seus propis recursos. Al Mercat de les Corts, per exemple, és tant senzill com trucar-hi –ofereixen informació detallada de contacte i productes de cada parada– i acordar l’hora i dia de lliurament amb el servei de repartiment a domicili. El mateix fan al Mercat de Sant Antoni, amb l'afegitó que si teniu més de 65 anys us portaran la comanda a casa gratis. I al Mercat de la Mercè us ofereixen la possibilitat de fer la comanda per WhatsApp al  T. 34 640 825 471, tant per encarregar com per portar a domicili (mòdic preu de tres euros per comanda, gratis a partir de 75 euros).  Al Mercat de Santa Caterina sí que és possible fer la compra a través d'un qüestionari a la seva web, i val la pena saber que per rebre la comanda el mateix dia cal fer-la abans de les 12 h, sinó us arribarà al dia següent.

Una consideració de sentit comú (bé, dues): si opteu per la comanda via digital, feu-la al mercat que tingueu més a prop i ofereixi aquest servei. Si hi aneu en persona, és altament recomanable trucar a la parada en qüestió i que us tinguin l'encàrrec preparat d'antuvi. Sisplau, manteniu la distància, no remeneu les coses i tingueu paciència. I més que mai, si una 'killer' iaia despistada es salta la cua a la torera, ara més que mai no li tingueu en compte.

Últimes notícies

    Publicitat