Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Time Out Index 2019
FOTO: Time Out

Com ha canviat Barcelona aquest darrer any? Vota i explica'ns-ho!

Volem saber com han canviat les ciutats del món amb una enquesta ràpida, que us dirà a més si estimeu o detesteu la vostra ciutat

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

2020 ha sigut un any complicat per a les ciutats i tots els que hi vivim. Hem contemplat a través de les nostres finestres i pantalles com tot el que feia viure una ciutat es paralitzava. Restaurants, bars, clubs, música en directe, teatre, art, amics, cites, fins i tot el transport públic ... A tot arreu de món, llevat d'alguns països, tothom ha patit danys. Alguns irreparables, com el tancament de locals que trobarem a faltar.

Sembla, però, que a poc a poc les coses comencen a millorar. Els contagis estan baixant a tot el món. El desenvolupament de les vacunes està sent esperançador. Fins i tot als països més afectats per la pandèmia, l'optimisme comença a florir. I en aquesta setmana en què es compleix un any de l'inici de la pandèmia, volem deixar enrere aquests dotze mesos, fer balanç i mirar cap al futur. I per això necessitem la vostra ajuda.

Durant els últims anys, hem estat preguntant a ciutadans de tot el món sobre com viuen. Què pensen, què senten, què mengen, què beuen, què fan per divertir-se? I quines són les ciutats on gaudir de la vida al màxim? Hem trobat totes les respostes al nostre Time Out Index, la nostra megaequesta internacional, divertida i anònima, que responen urbanites de tot el planeta.

Aquest any tornem a la càrrega, i necessitem informació que només els autèntics barcelonins com vosaltres podeu donar-nos. Responeu a les preguntes de la nostra entretinguda enquesta (no trigareu més de deu minuts) i expliqueu-nos com veieu les coses a Barcelona ara mateix, si sou optimistes respecte al futur de la ciutat o si creieu que hi ha molta pujada per davant. A més, al final de l'enquesta descobrireu com és la vostra relació amb la ciutat, si n'esteu bojament enamorats, si necessiteu un descans o si ha arribat el moment de fer les maletes i anar-vos-en al poble. 

Amb les vostres respostes ens ajudaràs a conèixer quins aspectes fan que una ciutat sigui genial mentre el món ressorgeix, i comença el que esperem que sigui una nova i brillant era. A punt? Estem desitjant saber el que penses!

COMENÇA AQUÍ!

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat