Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Com pots aconseguir el cartell de Barcelona pel 8M?

Per celebrar el Dia de la Dona Treballadora, l’Ajuntament de Barcelona ha encarregat el cartell a la il·lustradora Carmen Segovia

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

 El 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, Barcelona s’omplirà d’activitats en entitats i equipaments dels diferents districtes per celebrar i homenatjar la lluita diària per la igualtat de gènere. 

Enguany, l’Ajuntament ha encarregat el cartell a la il·lustradora especialitzada en narrativa i premsa Carmen Segovia. La imatge gràfica de la campanya del 8M vol fer referència a la constància del feminisme, un moviment social que no només existeix el 8 de març sinó que té un impacte cada dia de l’any, com també vol remarcar l’eslògan de la campanya “Cada dia és 8 de març”. 

Per aquest motiu, el cartell simula un calendari en què cada dia del mes està representat per una dona. Les il·lustracions reivindiquen aspectes relacionats amb la sororitat, el sostre de vidre, la maternitat, la paritat, la interseccionalitat, el transfeminisme, les cures, la diversitat i la tecnologia i la ciència.  

Carmen Segovia
Carmen Segovia / Ajuntament de BarcelonaCarmen Segovia

La il·lustradora Carmen Segovia ha explicat al seu Instagram que el cartell és un homenatge a  les “lluites quotidianes de les dones que, unides i alhora diverses, treballen cada dia per a la igualtat”. És per això que al cartell s’hi poden veure figures femenines que es manifesten, van a la feina, fan esport, cuiden als altres i actuen en equip. 

Per aquelles persones que vulguin aconseguir-ne un exemplar, el cartell es pot recollir a la Sala Ciutat, fins que se n’esgotin les existències, i també es pot descarregar en format digital en aquest enllaç.

NO T'HO PERDIS: Què fer aquest cap de setmana a Barcelona

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat