4 M'encanta
Guarda-ho

El cap de setmana ideal a Barcelona

Les millors 30 propostes per esprémer al màxim el cap de setmana

En aquesta guia trobareu les millors 10 propostes per a divendres, els 10 millors plans per dissabte i 10 idees per passar el diumenge. Festivals, cinema, teatre, concerts... Ja sigueu dels que planifiquen aquests dies per avançat o dels que improvisen a última hora, aquí trobareu 30 idees fresques per aquests dies. No teniu excusa, us espera un cap de setmana increïble!

Divendres a la nit

L'ànec salvatge

Recomanat

Autor: Henrik Ibsen. Adaptació: Marc Artigau, Cristina Genebat i Julio Manrique. Direcció: Julio Manrique. Amb: Andreu Benito, Ivan Benet, Jordi Bosch, Laura Conejero, Pablo Derqui, Miranda Gas, Jordi Llovet, Lluís Marco, Carles Pedragosa, Elena Tarrats.   Ibsen va escriure 'L’ànec salvatge' després d''Un enemic del poble' i entre ambdues obres hi ha certa concomitància tant en la mesura que plantegen el dilema d’optar per la veritat o per l‘engany com per  les conseqüències tràgiques de la primera opció que pateixen els protagonistes. Ibsen confronta la mentida vital (mentida pietosa) del pragmàtic doctor Relling al fanatisme justicier de Gregor en una societat tan malaltissa com la nostra, però força menys freda. És assumible la felicitat basada en la ignorància? Ho és si el coneixement de la veritat suposa l’enfonsament de la pròpia vida?   En la confrontació entre Relling i Gregor de l’últim acte rau l’essència de l’obra i és sens dubte un, no l’únic,  dels moments àlgids d’aquesta funció molt ben interpretada i que ens descobreix les enormes possibilitats de la jove Elena Tarrats que interpreta la filla de 14 anys amb una autoritat i sinceritat impressionant. Esclar que per arribar fins a l’excel·lent desllorigador, Julio Manrique necessita 90 minuts que es fan llargs malgrat el bon ritme general de la funció. La notabilíssima posada en escena, amb un intens duel emocional entre el turmentat Gregor de Pablo Derqui i l'ingenu Hialmar d’Ivan Benet, pateix d’alguna qües

Llegir-ne més
Teatre Lliure: Montjuïc , El Poble-sec Fins al Diumenge 2 abril 2017

Dissabte

Altres mirades a la ciutat

Itinerari d'autor a càrrec d'Antonio Aguilar que mostra les singularitats del correu a la ciutat de Barcelona. La capella Marcús, seu dels correus a l'Edat Mitjana i l'edifici més antic d'Europa relacionat amb el correu; la casa de postas, on feien el relleu de cavalls els correus; o el palau de la família Ferran, que va ser la primera "oficina central" de correu, són alguns dels espais que es visiten.

Llegir-ne més
Teatre Borràs , Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera Diumenge 28 maig 2017

Non Solum

'Non Solum': de Sergi López i Jorge PicóDirecció: Jorge PicóIntèrpret: Sergi López 'Non Solum' és un monòleg escrit i concebut a partir de la improvisació. Un punt de partida senzill: agafar el públic de la mà i portar-lo per territoris molt diferents, fer-lo riure, jugar amb les situacions. A partir d’aquí, un autèntic ball de personatges, perquè si bé Sergi López és un home sol, exprimeix al màxim la seva versatilitat com a actor per obsequiar-nos amb un repertori insòlit d’identitats. També pots anar a veure 30/40 Livingstone.

Reserva ara Llegir-ne més
Teatre Poliorama , El Raval Fins al Diumenge 9 abril 2017

Diumenge

Rigoletto

Recomanat

Un dels títols més populars de Giuseppe Verdi torna a l'escenari del Gran Teatre del Liceu, on s'hi estarà fins a començament del mes d'abril. La producció és de Monique Wagemakers, de caire minimalista, i porta un vestuari vermell venecià renaixentista. En els principals papers hi trobem els cantants Javier Camarena i Antonino Siragusa, que debuten en el paper del Duc de Màntua; Carlos Álvarez, Àngel Òdena, Leo Nucci, Desirée Rancatore i María José Moreno, entre d'altres. Riccardo Frizza serà el responsable de la direcció musical.

Llegir-ne més
Gran Teatre del Liceu , El Raval Fins al Dijous 6 abril 2017

Yerma

De Federico García Lorca. Direcció: Marc Chornet. Amb: Alba José, Martí Salvat, Xavier, Ariadna Fígols, Isabel Soriano, Roser Tàpias i Cristina López. Yerma fa 24mesos que es va casar, per obligació, i no té fills. El seu marit la cobreix però no li dona el foc amb el qual s’amassa el cel i la terra. I ella no sap molt bé ni si l’estima.  Yerma pateix per no fer realitat el seu somni, per l’única cosa que dona sentit, pensa, a la vida de les dones: criar els fills. És una dona trista, com li diu el pastor Victor. La relació entre ella i Juan, el seu marit, està, doncs, sotmesa per aquest anhel que condiciona les actituds i que, a la fi, pensem, pot explicar la reacció final d’ella que d’altra manera resulta massa abrupta e impostada. Yerma està seca i és la tragèdia la que nia en el seu ventre des del principi. March Chornet, ha llegit el text de Lorca amb massa lleugeresa i afabilitat, fins i tot alegria, i amb algun anacronisme innecessari com el del mòbil amb què parla amb la fetillera que trenca la versemblança. De fet, a l’inici d’aquesta funció qualsevol diria que Yerma i Juan són una parella feliç. I ho són? Ens sembla molt que no. Diria que la lectura de Chornet, amb un elenc jove i entregat, funciona més sobre el desenvolupament de l’argument, com si fóssim davant de la recapitulació del que els francesos diuen 'faits divers', que sobre la música de la paraula, sobre la hipnòtica poesia de Lorca. És cert que la historia flueix i que les escenes corals estan ben re

Llegir-ne més
Teatre Akadèmia , L'Antiga Esquerra de l'Eixample Fins al Dissabte 1 abril 2017
SI T’HA AGRADAT, REGISTRA’T I REP LES NOSTRES RECOMANACIONS!

Comentaris

5 comments
Thais Z
Thais Z

Ves a buscar el Tió de Nadal al bosc! Preus especials pel pont de la Puríssima! https://goo.gl/uwICoh

No us perdeu una experiència que els vostres fills recordaràn per sempre. Ubicacions al Penedés, Vallgorguina, Rupit i Montserrat.

Cristobal J
Cristobal J

Aquest dissabte, a Can Muscons (Vilanova del Camí), tenim una activitat gratuïta per a tota la família: un taller gratuït de construcció de caixes niu! Apunteu-vos enviant un correu a geden@geden.es o presencialment al Centre Cívic del Barri de la Pau de Vilanova. Us hi esperem!