mecal festival
Foto: Instagram / @mecalfestival
Foto: Instagram / @mecalfestival

Què fer aquest cap de setmana a Barcelona

Les millors propostes per esprémer al màxim el cap de setmana a Barcelona, de divendres a diumenge

Publicitat

Què fer a Barcelona aquest cap de setmana? Hem bussejat en l'agenda cultural de Barcelona i us portem una tria del milloret que podreu fer aquest divendres, dissabte i diumenge. Aquí teniu activitats per a tots els gustos i butxaques (fins i tot gratis!). Gaudiu del vostre temps lliure amb exposicions, obres de teatre, mercats, festes, concerts... Voleu saber què fer aquest cap de setmana amb nens? Us espera un cap de setmana increïble sense moure-us de Barcelona. I si voleu escampar la boira, podeu fer una visita als pobles més bonics a prop de casa nostra.

NO T'HO PERDIS: Les millors coses gratis per fer a Barcelona

Fes clic aquí si vols més informació sobre els nostres estàndards editorials i les nostres directrius ètiques per crear aquest contingut.

Time Out Market Barcelona
  • Què fer
  • El Gòtic

Time Out Market és un concepte únic que té l'objectiu de celebrar els sabors més autèntics i reunir el millor menjar i cuiners d'una ciutat sota un mateix sostre. El trobareu a la terrassa-mirador del Maremàgnum, en un espai que acull una acurada selecció de xefs, un restaurant de servei complet i quatre bars: dos d'ells a l'aire lliure, amb vistes espectaculars al mar i la ciutat. A més d'aquesta impressionant conjunció de grans cuiners i plats, el mercat ofereix una programació de cultura i espectacles, molts d'ells gratuïts. I una altra bona notícia: està obert 364 dies l'any!

Coses per fer aquest divendres

  • Música
  • Festival de música
  • Pedralbes

Les Nits de Barcelona, el festival que va substituir el Jardins de Pedralbes, torna aquest mes de juliol amb un cartell tan eclèctic com sempre, confeccionat per Clipper's, la mateixa promotora que programa festivals com el de Cap Roig i el Suite, entre d'altres. Entre els artistes ja confirmats destaca la presència de Sara Baras (2 de juliol), amb l'espectacle Vuela, que commemora els 25 anys de la seva companyia; Rosario (4 de juliol), per presentar el seu últim treball Universo de ley (2024); els britànics Morcheeba (7 de juliol); i la cantant de Portishead Beth Gibbons (14 de juliol), que a pesar de la seva veterania acaba de publicar el seu veritable debut en solitari, Lives outgrown (2024).

  • Fora de Barcelona

Els dies 3, 4 i 5 de juliol, L’Hospitalet acull la XXI edició del Festival d’Arts de Carrer Per Amor a L’Hart, una cita cultural gratuïta amb espectacles de circ, dansa i música. El festival recupera espais emblemàtics com Can Sumarro i la plaça de l’Ajuntament i estrena nous escenaris. Aquesta edició destaca per una nova direcció artística femenina i per apostar per creacions col·lectives, espectacles en procés i cultura de proximitat i internacional.

Publicitat
  • Art
  • Fotografia

Si penses en una exposició, segur que t'imagines una sala plena d'obres d'art o una mostra curiosa sobre ciència o història. I sí, no t'equivoques, Barcelona és plena de cultura i hi ha exposicions de tota mena! Per això tenim sales, galeries i museus que exposen fotografia: des del fotoperiodisme a la fotografia històrica, passant per la pràctica més artística i experimental. Quines són les millors exposicions de fotografia que es poden veure a Barcelona ara mateix? En les mostres que llistem a continuació hi trobaràs grans noms de la disciplina, locals i internacionals, ja sigui en centres que s'hi dediquen exclusivament o en museus i galeries que aposten pel vuitè art.

 

  • Què fer
  • Ciutat

Barcelona està plena de joies arquitectòniques i, tot i que algunes estiguin en alguns dels carrers més concorreguts de la ciutat, altres estan més amagades. El Monestir de Pedralbes forma part d'aquest segon grup, una icona de l'arquitectura gòtica catalana i visita imprescindible per a tots els barcelonins. Normalment, per visitar l'interior de l'edifici s'ha de pagar 5 euros, però ara podreu entrar al seu espectacular claustre de manera gratuïta

Com ja és habitual, aquest estiu el Monestir torna a obrir les portes del seu claustre els dimarts i els divendres entre el 3 de juny i el 19 de setembre. L'Hora Màgica del Monestir de Pedralbes permetrà visitar un dels claustres gòtics més grans del món de franc entre les 18 i les 21 h, i sense fer reserva prèvia! L'entrada només dona accés al claustre i les exposicions i les sales annexes estaran tancades, tot i que les podeu descobrir si compreu l'entrada general.

Publicitat

5. Passar el divendres amb la música de DJ Xexo al Market

Com diu la cançó House Can't Go Wrong, DJ Xexo promet un vespre picant a cops de house, jazz i funky al Time Out Market tots els divendres de juny de 21 a 23 h. Gaudiu d'una sessió sencera de DJ el dia 6, 13, 20 i 27 de juny!

Que no us enganyin el seu pentinat mullet i el moustache a joc, aquest jove d'aparença trendy és el més original quan es tracta de posar en marxa el tocadiscos. Tant, que necessitareu treure el Shazam a cada moment per descobrir quina nova cançó acaba de punxar.

Coses per fer aquest dissabte

  • Què fer
  • Festivals

Els terrats de Barcelona i de l'Hospitalet de Llobregat cobren vida un any més amb el festival Terrats en Cultura, un cicle d'espectacles de música, teatre, dansa, humor i poesia que enguany se celebra entre el 6 de juny i el 31 de juliol. Durant aquests dos mesos, diversos terrats de les dues ciutats acullen espectacles íntims i multidisciplinaris en espais insòlits. Una experiència cultural a l’aire lliure, vibrant i imprevisible. Com sempre, cal estar atent: el lloc exacte de cada espectacle es revela només 48 hores abans de la funció!

  • Dissabte 5 a les 20.30 h
    Something's coming, un tribut a Sondheim (teatre musical) – Joan Vázquez
    Gràcia, Barcelona

  • Què fer

És moment d'aixecar la bandera dels sis colors! El 28 de juny commemorem el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, una jornada per continuar avançant en la defensa dels drets i llibertats del col·lectiu. Barcelona reafirma el seu compromís amb la diversitat, oferint una programació cultural i reivindicativa a tots els districtes al llarg dels següents mesos (algunes d'elles gratuïtes). Amb activitats impulsades des del Centre LGTBI i la complicitat de la xarxa d’equipaments municipals, l’Orgull omple la ciutat de veus, mirades i experiències que celebren la pluralitat d’identitats i afectivitats.

La ciutat s’omple d’activitats als equipaments de proximitat: biblioteques, casals, centres cívics i espais joves proposen una programació intergeneracional, transfeminista i interseccional que visibilitza les múltiples realitats LGTBI arreu dels barris. Us passem una part de la programació. El dissabte 5, hi ha la fira de la Xarxa de Comerç Divers al Carrer Diputació!

Publicitat
  • Música
  • Festival de música
  • Ubicació

Coincidint amb el tancament de la desena edició del Vida, l'any passat, l'organització va anunciar un primer cap de cartell per al 2025: els britànics Supergrass, eternament joves per 'Alright', aquell himne d'alegre joventut que tant vam ballar l'estiu de 1995 (i els que van venir després). A aquella primera confirmació, ara s'hi han sumat una trentena d'artistes que també actuaran a la Masia d'en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú del 3 al 5 de juliol

Són Benjamin Clementine, Future Islands, Ezra Collective, The Lemon TwigsDeadletter, Royel Otis, Billie Marten, Rusowsky, Joe Goddard (fundador de Hot Chip), Yeray Cortés, Zimmer90, Anna Andreu, Bikôkô, Bleu Toucan, Bluai, Carlangas, Carlos Ares, Mama Dousha, pablopablo, Parquesvr, Pep Gimeno 'Botifarra', Alosa, Bernarda, Joina, Júlia Collado Riu, Ouineta, Roserona i Svetlana. 

  • Què fer

Barcelona és plena de coses per fer, però també hi ha parcs i jardins de tota mena on passejar. Alguns d'aquests espais de tranquil·litat i natura estan una mica amagats, i per això us volem redescobrir els jardins amb més encant de la ciutat: llocs que van més enllà del simple parc per passejar el gos. Espais, en definitiva, on es respira un ambient especial o que contenen peces d'art que són part de la nostra història. Aprofiteu el cap de setmana per descobrir aquestes joies!

Publicitat
  • Art
  • Sants - Montjuïc

Francesc d’Assís Galí i Fabra (1880–1965) va ser una figura clau de l’art català del segle XX, tot i que va optar per mantenir-se a l’ombra com a mestre d’artistes com Joan Miró o Llorens Artigas. Aquesta exposició pretén reivindicar la seva figura, sovint eclipsada per la seva pròpia voluntat de discreció. El mestre invisible està disponible al Museu Nacional d'Art de Catalunya del 21 de maig al 14 de setembre.

Galí va desenvolupar una obra que travessa moviments com el modernisme, el noucentisme i les avantguardes, destacant com a pintor, muralista, pedagog i cartellista. A nivell institucional, va renovar l’ensenyament artístic des de l'Escola d’Art Galí i l’Escola Superior dels Bells Oficis, influenciat per valors clàssics, mediterranis i populars.

Coses per fer aquest diumenge

  • Què fer
  • Mercats i fires

El Palo Market Fest segueix sumant edicions: el cap de setmana, l'oasi del Poblenou s'amararà de propostes de disseny, gastronomia i música. Com sempre, productes de moda, objectes, bellesa i salut ompliran les parades del festival, creades per joves dissenyadors, artistes locals i petites empreses emergents. Una selecció acurada que destaca per la seva creativitat i producció responsable.

Una de les activitats destacades del Palo Market Fest és el taller creatiu de Caliopiaa, que proposa una immersió en tècniques de dibuix. Els Vermuts Musicals by Moritz donaran color als matins del fest: concerts en petit format d’Herois Locals, música d’autor i sense covers, que reflecteixen la diversitat musical de Barcelona. El 2025 continuen apostant per les noves generacions de jazz del Taller de Músics i el Cabal Musical, explorant també el flamenc, la música antiga i ritmes urbans.

  • Cine
  • Cine

Els cinemes a la fresca són un dels plans estrella de l’estiu a Barcelona, i ara la llista creix. Fins al 6 de juliol, la ciutat acull la 27a edició del Mecal Pro, el Festival Internacional de Curtmetratges i Animació, que enguany proposa més de 300 curtmetratges procedents de 50 països i cinc continents diferents. 

A més de l’accés a les projeccions, participar en les activitats també serà gratuït, com és habitual, ja que el festival pretén fomentar la difusió del cinema independent, així com facilitar que tothom hi tingui accés. 

Enguany, la iniciativa tindrà dues seus al Poblenou: la plaça de Can Framis, on es faran projeccions a l’aire lliure amb sessions musicals, i la Mecal Factory, un espai on se celebraran les sessions a sala, activitats professionals, exposicions i espais de formació. 

Publicitat
  • Art
  • La Font de la Guatlla

Pedro Pablo Rubens va ser l’artífex d’una pintura que desbordava els marges del llenç. Amb els seus cossos en moviment, les escenes carregades de tensió i una pinzellada impulsiva, va construir una estètica que va marcar tota una generació d’artistes flamencs. Ara, aquella mateixa energia creadora es reviu a Rubens i el Barroc flamenc, una exposició que es pot visitar al CaixaForum del 29 de maig al 21 de setembre.

Les gairebé seixanta obres, procedents del Museu Nacional del Prado, ens transporten al segle XVII. Una època travessada per la religió, el poder i la imatge com a eina de persuasió. Entre les peces destacades hi trobem El naixement d’Apol·lo i Diana, La mort de Sèneca i La Immaculada Concepció, obres que mostren la capacitat de Rubens per traçar pintura i missatge alhora.

La mostra s’articula en set àmbits temàtics —Passions divines, Imatge i Contrareforma, La creació arrabassada, entre d’altres— que proposen un recorregut per la intensitat simbòlica del Barroc flamenc. Rubens no només dialoga amb els seus coetanis, com Van Dyck o Brueghel, sinó també amb l’espectador actual, a qui interpel·la des del visual, el corporal i el polític.

Segur que t'ho passes pipa, escarxofat al sofà, demanant menjar a cop d'aplicació: però hi ha gent amb molt talent que s'hi està jugant els quartos i s'hi deixa la pell perquè surtis a dinar o sopar de manera fantàstica. Passem revista a les obertures més excitants i saboroses dels darrers temps. L'escena gastronòmica de Barcelona és d'allò més dinàmica i hi ha noves obertures per a tots els gustos: grecs, llatinoamericans, asiàtics, bars de tapes, entrepans gurmet... Tens una especialitat per cap de setmana!

Publicitat

Altres plans a Barcelona

  • Música
  • Ciutat Vella

Si una veu ens pot moure muntanyes, imagineu-vos les de tot un cor. Diferents formacions corals de tot el món es donen la mà a Barcelona en paratges i escenaris de pel·lícula en el Festival Coral Internacional, que reuneix cors de Catalunya, els Estats Units i el Canadà en una setmana plena d'intensitat. Després d’oferir concerts a Madrid, els grups participants arriben a Barcelona per culminar el seu viatge musical amb una gran vetllada: el Concert de Gala a la Basílica de Santa Maria del Pi. 

Aquest concert té lloc el dimecres 2 de juliol a les 20 h i reuneix tots els cors sota la batuta del reconegut director nord-americà Dr. Rollo Dilworth. El repertori comú inclou peces que celebren la diversitat i la unió a través de la música, com Connected de Brian Tate, Songs for the People i United in Purpose del mateix Dilworth, i El Cumbanchero de Rafael Hernández. A més, cada formació ofereix interpretacions pròpies per mostrar el seu estil i personalitat.

Els participants són el Cor Novaura i el Cor Al·lira de Catalunya, ambdues formacions dirigides per Blanca Martí; l’Atlanta Youth Singers, dirigit per Paige F. Mathis; el Calgary Children’s Choir, dirigit per Kathryn Berko; els Staples High School Orphenians, sota la direcció de Lauren Pine; i VOCE Studios, amb Lori Van Lenten. El pianista Raúl Patiño acompanya les actuacions.

El festival està co-organitzat per l'agència nordamericana KI Concerts i la catalana goEs travel, que enguany celebra el 20è aniversari. I, a Barcelona, inclou també dues actuacions el dimarts 1 de juliol: a les 19 h, l’Església de Sant Gaietà (Carrer Consell de Cent 293) acull un concert conjunt de l’Atlanta Youth Singers i el Calgary Children’s Choir, i a les 21 h, la Cripta de la Sagrada Família (Carrer Sardenya 318) serà l’escenari de l’actuació dels Staples High School Orphenians.

A més, tots els concerts són gratuïts i no cal reserva previa! És fins a completar aforament. Preparats per tota aquesta simfonfía vocal sense igual? Acosteu-vos al concert que més us cridi l'atenció i obriu bé les orelles.

Contingut patrocinat
  • Música
  • Clàssica i òpera
  • El Raval
  • Crítica de Time Out

Rusalka narra la història d'un esperit de l'aigua que vol tenir forma humana per poder estar a prop del príncep que estima. Amb l'ajuda del seu pare i d'una bruixa, aconseguirà convertir-se en dona, però haurà de pagar una penyora molt important, la pèrdua de la veu. El príncep s'enamora de Rusalka, però el silenci i una fredor aparent el faran distanciar-s'hi i buscarà l'amor d'una altra dona. Rusalka, després de ser rebutjada pel príncep, queda atrapada entre dos móns —no és ni humana, ni esperit de l'aigua— i és condemnada a convertir-se en un esperit que només surt de les aigües per portar els humans cap a la mort. El príncep es penedeix del seu comportament i va a trobar Rusalka per demanar-li un últim petó, tot i que ella li adverteix que aquest petó significarà la seva mort. Ell, però, insisteix i morirà als braços de Rusalka que, després de demanar misericòrdia per l'ànima del príncep, desapareixerà a les profunditats de les aigües condemnada per sempre. Un final trist, la tragèdia d'un amor impossible.

L’òpera és plena de moments de gran bellesa, on destaca la influència de Wagner i la presència de melodies populars txeques. Es va estrenar al Teatre Nacional de Praga l'any 1901, amb un èxit clamorós, convertint-se ràpidament en l'òpera més popular de Dvořák. El llibret va ser de Jaroslav Kvapil, que es va inspirar en dues obres: 'Undine' de Friedrich de la Motte-Fouqué i 'La sireneta' de Hans Christian Andersen. 

Si teniu curiositat per aquesta òpera o si mai heu visitat el Liceu, ara és el moment! La podeu veure fins al 7 de juliol. No us perdeu sobretot la funció especial Òpera entre generacions, a un preu reduït del diumenge 6 de juliol de 2025, a les 18h. Una ocasió única per compartir l’emoció de l’òpera entre avis, nets, tiets i padrins, i reforçar vincles a través de l’art. La direcció d'escena és de l'alemany Christoph Loy, un dels directors escènics més respectats i valorats tant per la crítica com pel públic; i el mestre Josep Pons s'ocuparà de la direcció musical. La soprano Asmik Grigorian i el tenor Piotr Beczala, dues figures mundials de la lírica, encapçalen el repartiment. 'Rusalka' no és només l'òpera més bonica de Dvořák sinó també una gran porta d'entrada a un món màgic ple d'emocions. No us la perdeu!

Contingut patrocinat
Publicitat
  • Què fer

Apunteu-vos Osona al radar per descobrir-la aquest estiu en el seu màxim esplendor. Situada a l’extrem nord de la província de Barcelona, tocant amb la de Girona (de fet, un parell de municipis ja en formen part), aquesta és una comarca de gran riquesa natural i paisatgística, amb una combinació única de boscos, muntanyes, cingleres i vall. Explorar Osona és, també, un compromís amb la preservació del seu entorn i la natura que el fa únic. I, a l'estiu, cada poble s’engalana per oferir un programa farcit de música, gegants, correfocs, balls de plaça, menjar de festa i molt més. Us fem un recull de les cites imprescindibles d’aquest estiu!

Festes Majors destacades a Osona

La ciutat de Vic, per exemple, celebra la seva festa major al voltant del 5 de juliol, coincidint amb Sant Miquel dels Sants, el patró local. A Torelló, la gresca arriba a finals de juliol, Sant Julià de Vilatorta també s’hi apunta, amb deu dies de festa del 18 al 28 de juliol i cap a finals d’agost arriba el torn de Centelles, que celebra la seva festa gran entre el 28 d’agost i l’1 de setembre.

A Manlleu, la festa major comença el 8 d’agost i s’allarga fins al dia 17, amb activitats que combinen la modernitat amb l’esperit més tradicional, com la popular Festa del Serpent, el gran símbol de la celebració i una de les cites més icòniques de l’estiu que es celebra el 14 d’agost. Un espectacle de carrer que recupera una llegenda local i la transforma en una nit màgica plena de teatre, foc i emoció.

I també a finals d’agost, Taradell es transforma per uns dies amb activitats per a tots els públics dins la seva festa major, incloent-hi l’esperada Festa de Toca Sons , el 24 i 25 d'agost, una recreació històrica amb tot luxe de detalls, que omple el poble de personatges, misteri i espectacle. És com caminar per un conte, amb actors i personatges que ocupen els carrers i us conviden a descobrir qui era en Toca Sons, entre intrigues, llum i música.

Més propostes culturals i tradicionals

Ho passareu de valent a les Nits de Serrallonga, on la llegenda del famós bandoler cobra vida en un espectacle nocturn que es mou entre els boscos i el Monestir de Sant Pere de Casserres, un espectacular monestir d’ordre benedictí estratègicament situat a la punta d’un dels meandres més emblemàtics del riu Ter a la cua del Pantà de Sau. És una experiència teatral immersiva que us farà sentir part d’una història de bandolers, misteri i aventura, sota la llum de les estrelles.

Si sou amants de la delícia gastronòmica que és la tòfona, la Fira de la Tòfona d’Estiu de Centelles, el 5 de juliol, és parada obligada. Un espai on es reuneixen productors, xefs i curiosos per tastar, comprar i aprendre tot sobre aquest producte tan preuat.

Per als que busqueu música entre paisatges tranquils, el Cantilafont al Lluçanès (11 i 12 de juliol) és un festival que marida cançons, entorns rurals i bon ambient, amb concerts en espais singulars que us sorprendran.

També podeu viatjar en el temps amb la Festa del Segar i el Batre a Santa Eulàlia de Riuprimer, el 26 de juliol. Veureu com es treballava el camp a l’antiga, amb eines i maquinària de l’època, i tot l’esperit d’una jornada rural com les d’abans.

La música tradicional puja el volum al Rodafolk, els dies 12 i 13 de juliol a Roda de Ter. Aquest festival ofereix concerts, ballades i activitats que celebren la cultura d’arrel amb un toc actual. I, l'últim cap de setmana de juliol podeu gaudir del So de les Pedres de Rupit.

Podreu consultar el calendari sencer a la pàgina oficial d'Osona. És moment de recòrrer la comarca veïna de festa en festa!

Contingut patrocinat
  • Música
  • Festival de música

Cada estiu des del 2016, Madrid acull un dels festivals de música més importants de l’Estat. El Mad Cool va néixer per convertir-se en el macroesdeveniment que la capital necessitava després d’anys sense un festival d’aquesta magnitud. Vuit edicions (la del 2020 es va cancel·lar per la pandèmia) i tres ubicacions diferents després, el Mad Cool s’ha consolidat com una cita imprescindible dins del calendari musical estatal, gràcies a un cartell potent que combina llegendes internacionals amb artistes emergents del país. No deixeu que la distància us freni, Madrid us hi espera!

Quan i on?

L’edició del 2025 tindrà lloc del 10 al 13 de juliol, ampliant-se a quatre dies de música en directe, en comptes dels tres habituals d’anys anteriors. El recinte escollit és l’Iberdrola Music, situat entre Villaverde i Getafe, amb capacitat per a més de 100.000 assistents. Un espai modern i ampli, pensat per a grans esdeveniments, que garanteix un festival còmode i espectacular.

Quins artistes hi actuaran?

El cartell del 2025 presenta una gran varietat d’estils i artistes. Entre els caps de cartell hi trobem Muse, Gracie Abrams, Iggy Pop, Weezer, Nine Inch Nails, Noah Kahan, Alanis Morissette, Benson Boone, Olivia Rodrigo, Justice i Thirty Seconds to Mars. A més, el diumenge 13 estarà dedicat a la música electrònica amb el Brunch Electronik x MAD COOL, que comptarà amb artistes com Peggy Gou, Jungle DJ Set, MAU P i Macarena Hoffmann. La baixa de Kings of Leon ha estat substituïda per Muse, una banda que mai falla.

Horaris i entrades

Tot i que encara no s’han publicat els horaris oficials del 2025, a l’edició del 2024 els concerts començaven cap a les 18:00 h i s’allargaven fins a les 2:00 h aproximadament. L’abonament per als quatre dies es pot comprar des de 199 €, mentre que les entrades d’un sol dia comencen en 89 €. Si busques una experiència més exclusiva, l’abonament VIP parteix dels 399 € i les entrades VIP de dia comencen en 155 €, amb accés prioritari i zones reservades.

Com arribar-hi des de Barcelona

Si sou a Barcelona i dubteu si baixar fins a Madrid, penseu que el viatge és ràpid i còmode: en poc més d’una hora pots agafar un vol directe, o si preferiu viatjar per terra, el tren d’alta velocitat us deixa al centre de Madrid en menys de tres hores. Així podreu combinar l’emoció del festival amb una escapada per conèixer o redescobrir la capital. A més, el recinte Iberdrola Music està molt ben connectat amb metro, rodalies i llançadores, així que la mobilitat està assegurada.

Com arribar al recinte?

Així va funcionar el transport en l’edició del 2024, i s’espera un pla similar per aquest any:

Metro: línia 3 fins a la parada Villaverde Alto. Serà també la parada de tornada. Des de la parada fins al recinte hi ha uns 15 o 20 minuts a peu. La línia va romandre oberta fins a les 2:00 h el dimecres 10 i fins a les 4:00 h el dijous, divendres i dissabte, amb sentit Sol i parades úniques a Legazpi, Embajadores i Sol.

Rodalies: es pot arribar al festival amb les línies següents: C3 (San Cristóbal Industrial), C4 (Villaverde Alto) i C5 (Villaverde Alto). L’horari habitual és de 05:30 h a 23:30 h. Per tornar, la C5 es va ampliar fins a les 2:00 h el dimecres i fins a les 4:00 h els altres dies, amb parada fins a Atocha.

Llançadores gratuïtes: per tornar a casa hi va haver un servei gratuït de busos EMT, que van connectar Getafe amb l’Iberdrola Music de 18:00 h a 22:00 h els dimecres, i de 18:00 h a 21:00 h dijous, divendres i dissabte. Per tornar, sortien des de Villaverde Alto amb parades a Legazpi i Atocha: dimecres, de 00:00 h a 1:30 h; de dijous a dissabte, d'1:00 h a 3:30 h.

Autobús EMT:

Línia 22: Legazpi – Villaverde Alto (5:30 h – 23:45 h)

Línia 79: Legazpi – Villaverde Alto (6:00 h – 23:30 h)

Línia T41: Villaverde Alto – Polígon Industrial La Resina (6:30 h – 21:00 h)

Línia N14: Cibeles – Villaverde Alto (23:40 h – 05:50 h)

Taxi i VTC: hi havia punts específics tant per als que arribaven com per als que marxaven del recinte.

No deixeu que la distància us freni. El Mad Cool 2025 és una oportunitat perfecta per sortir de la rutina i viure quatre dies plens de música, cultura i energia en una de les capitals musicals de l’Estat. Si us agrada la música en directe i voleu un festival amb un cartell de traca, Madrid és a tocar. Feu la maleta i viviu aquesta experiència inoblidable!

Contingut patrocinat
Publicitat
  • Musical
  • L'Antiga Esquerra de l'Eixample

Un viatge ple de nostàlgia a l’època daurada de la música espanyola. Salta Conmigo és el nom d’un espectacle musical que, en realitat, és molt més: un karaoke col·lectiu, una celebració de la vida i un pla perfecte per a tota la família.

L’acció ens trasllada a un misteriós karaoke situat al cor de Barcelona. Allà, tres desconeguts (en Bruno, l’Elena i la Sofía) descobreixen que les cançons dels darrers 40 anys estan desapareixent misteriosament. Cal fer-hi alguna cosa.
Amb l’ajuda d’en Max, el propietari del local, i del seu SEAT Ibiza —un dels grans símbols de les últimes dècades al nostre país—, emprendran un apassionant viatge per recuperar totes aquelles tornades que ja formen part de la memòria col·lectiva. I tot plegat, amb la col·laboració imprescindible del públic.

Després de triomfar a Madrid i València, Salta Conmigo es podrà veure al Teatre Coliseum de Barcelona del 26 de juny al 6 de juliol. Trobareu més informació i entrades al web oficial d’aquest Show Musical. No us perdeu aquest pla, que promet ser inoblidable, i prepareu-vos per a una nit plena de cançons, records i molta emoció!

Contingut patrocinat
  • Què fer
  • Festivals
  • Sant Martí

Esteu cansats de concerts massius, pantalles gegants i cues interminables? Us agradaria escoltar el vostre artista preferit a pocs metres, sense intermediaris i en un ambient íntim i acollidor? Doncs preneu nota: del febrer al novembre, torna el Festival Íntims de Casino Barcelona, i promet ser més intens i especial que mai.

Amb només 250 localitats per concert, aquest festival és una oportunitat única per veure grans noms de la música en format acústic i en una sala pensada per sentir fins al darrer acord. Aquí no hi ha presses ni masses: hi ha silenci, respecte, emoció i una connexió directa entre artista i públic.

La programació d’aquest 2025 no us deixarà indiferents. Hi passaran artistes com Macaco, que portarà la seva energia mestissa i el seu missatge positiu a un format íntim; Chucho Valdés, llegenda viva del jazz llatí que farà sonar el piano com ningú més; o Pasión Vega, amb la seva veu profunda i emocionant, que acarona cada paraula. També hi seran Blaumut, Mayte Martín, Alfred García, Steffen Morrison i Gonzalo Hermida. Una llista pensada perquè cada concert sigui diferent, però tots igual d’intensos.

I si voleu que la vetllada sigui rodona, teniu la possibilitat de completar l’experiència amb sopars especials als restaurants de Casino Barcelona, amb propostes gastronòmiques que us faran salivar abans o després del concert. Perquè aquí la música no només es sent: també es degusta.

Us agraden els concerts que deixen empremta? Les nits que recordeu durant mesos? Les cançons que tornen a sonar dins vostre molt després d’haver marxat? L’Íntims és tot això… i més. Feu-vos un regal o sorpreneu algú especial: compreu entrades abans no s’esgotin i viviu la música cara a cara.

Contingut patrocinat
Publicitat
  • Música
  • Sants - Montjuïc

Eros Ramazzotti torna als escenaris amb la seva gira Una Historia Importante, que farà parada al Palau Sant Jordi de Barcelona el 2 de maig de 2026. Una nova experiència en directe de l’artista italià, que sempre ha estat molt ben rebut a la capital catalana.

Una Historia Importante, nom d’una de les seves cançons més emblemàtiques, dona nom a una gira que referma el lligam estret entre Eros i els seus seguidors, una connexió genuïna i perdurable que transcendeix el temps, les fronteres i les generacions.

Una trajectòria construïda a base de música i sentiments que continua desenvolupant-se amb la mateixa intensitat de sempre, avalada per més de 80 milions d’àlbums venuts i més de 9.300 milions de reproduccions a nivell mundial.

Les entrades es posen a la venda el dijous 17 d’abril a les 10 h.

Contingut patrocinat
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat