Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Barcelona, Park Güell
Photograph: ShutterstockPark Güell

Com puc entrar gratis al Park Güell?

T'expliquem com accedir gratis al Park Güell ara que el Carnet de Biblioteques ja no servirà com a entrada gratuïta al recinte

Escrit per
Ainhoa Echeverría
Publicitat

A partir de l’1 de juny el Park Güell deixarà d’admetre el carnet de la xarxa de biblioteques de la Diputació de Barcelona com a entrada gratuïta al recinte. Aquesta manera d'entrar al parc, de fet, era temporal: es va posar en marxa el juliol de 2020, coincidint amb la reducció de visites turístiques a causa de la pandèmia. Ara, aquelles persones que vulguin entrar gratis al Park Güell s'hauran de registrar el servei Gaudir Més

Millora del servei Gaudir Més 

Ara, l'Ajuntament ha millorat el servei Gaudir Més i, per aquest motiu, l’accés al parc tornarà al funcionament habitual. Per tant, els barcelonins i barcelonines podreu continuar accedint de forma gratuïta al recinte amb el previ registre a la web Gaudir Més. Aquest servei permet obtenir una entrada gratis diària per persona al parc dissenyat per Antoni Gaudí. 

El registre es pot fer presencialment a les Oficines d’Atenció Ciutadana amb cita prèvia i també per l’oficina virtual de tràmits. D’aquesta manera, els usuaris podran descarregar-se gratuïtament una entrada de dia al recinte sense reserva prèvia a través del mòbil o l’ordinador. L’entrada s’haurà d'obtenir el mateix dia que es faci la visita i el servei estarà disponible els 365 dies de l’any. 

Altres formes d’accedir-hi gratis    

Actualment, prop de 60.000 persones visiten mensualment de manera gratuïta el Park Güell, i per mantenir l’ús veïnal del recinte es mantindrà la identificació per a l’accés habitual del veïnat i de les escoles de l’entorn del parc. 

A través del carnet de veïns dels barris adjacents al parc (La Salut, Vallcarca, El Coll, Carmel, Can Baró i Baix Guinardó) també s'hi podrà continuar accedint de manera gratuïta. Aquest accés suposa el 42% de les entrades gratuïtes. A més, per entrar gratis al Park Güell també serveix el carnet de les escoles de l’entorn. 

D'altra banda, continua vigent la reserva de franges horàries exclusives per al veïnat: la 'Bon dia Barcelona' i la 'Bon vespre Barcelona'. De les 7 h del matí fins a les 9:30 h l’accés és exclusiu per a veïns, veïnes, escoles i per a totes les persones registrades al Gaudir Més. A partir de les 20 h, quan finalitza l’horari de visitants, s’inicia la segona franja 'Bon vespre Barcelona' que dura fins a les 22 h.  

NO T'HO PERDIS: 10 jardins i espais verds amb encant de Barcelona

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat