Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mortelo&Manzani
Foto: Barcelona Districte Cultural Mortelo&Manzani

Com reservar les entrades gratis del Barcelona Districte Cultural

Del 9 de febrer al 5 de maig hi haurà 42 espectacles de circ, teatre, dansa, música i cinema repartits pels barris

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Ja torna a ser aquí una de les programacions més esperades de l'agenda cultural barcelonina. Ho és per tres raons: 1) la qualitat de les propostes, 2) la proximitat, 3) tots els espectacles són gratuïts. Es tracta de l'edició número 13 del Barcelona Districte Cultural, el circuit impulsat per l'Institut de Cultura que celebra dues edicions l'any i que el 2022 va sumar 40.000 assistents. Prepareu-vos per rebre, del 9 de febrer al 5 de maig als centres cívics i altres equipaments públics dels barris, obres de circ, teatre, dansa, música i cinema infantil i documental.

Com reservar les entrades gratis del Barcelona Districte Cultural?

Totes les actuacions del circuit són gratuïtes, però cal reservar les entrades. Per fer-ho, heu d'anar al web del Barcelona Districte Cultural i buscar l'espectacle que us vingui de gust anar a veure. Com que cadascun d'ells es fa en diversos equipaments en dates diferents, trieu quin és el dia i el lloc que us va millor i us sortirà la data a partir de la qual es podran reservar les entrades. Poseu-vos una alarma, perquè segur que volen!

'No es país para negras'
Foto: Josep Tobella / Barcelona Districte Cultural'No es país para negras'

Quins espectacles de teatre hi ha al Barcelona Districte Cultural?

El cicle vol oferir una panoràmica de l'escena actual amb obres com 'El sensespai', dirigida per Lara Díez Quintanilla; 'No es país para negras', de Silvia Albert Sopale i Carolina Torres Topaga; 'M.A.R. Un discurso plástico a través del espacio', teatre d’objectes d’Andrea Díaz Reboredo; 'Winnipeg, el vaixell de Neruda', de la Cia. La Jarra Azul i Puça Espectacles, i 'Concrete matter', de la companyia Los Detectives, en què les mares de les intèrprets pugen també a l'escenari. 

'Hacemos como que bailamos'
Foto: Barcelona Districte Cultural'Hacemos como que bailamos'

Quins espectacles de dansa hi ha al Barcelona Districte Cultural?

Els que us agrada la dansa podreu gaudir de l'espectacle de krump 'US', de The Jokerz Company; de les acrobàcies, la dansa i l'humor de 'Shalott', de la companyia Guillem Batlle i Vlad Ion; de 'La Quela', amb què Brodas Bros reinterpreta el repertori musical infantil; d''Hacemos como que bailamos', d'Unaiuna, i 'Bailes de histéricas', on Carmen Muñoz reivindica Carmen Mora, Manuela Vargas i La Chana.

Sr. StetS
Foto: Barcelona Districte CulturalSr. StetS

Quins espectacles de circ hi ha al Barcelona Districte Cultural?

Doncs hi trobareu espectacles de diverses disciplines, com les acrobàcies de 'Fili busters', de la companyia Mortelo & Manzani i de 'Potser no hi ha final', de Circ Pistolet; els malabars a ritme de swing del xou 'White bottom' de Ramiro Vergaz; les il·lusions amb cordes de 'Cuerdo', del Señor StetS, i l'humor de carrer de 'La inauguració', de Las Kakofónicas.

Carlos Sarduy
Foto: Barcelona Districte CulturalCarlos Sarduy

Quins concerts hi ha al Barcelona Districte Cultural?

En total hi ha deu propostes de música en directe, entre les quals trobem el jazz del trompetista cubà Carlos Sarduy amb el seu trio; l'indie folk d'Henrio; la fusió flamenc post-rock dels barcelonins Tilde; la cantant nascuda a Chicago Tori Sparks; Nico Roig, cantautor experimental amb una dècada de trajectòria, i Amaia Miranda, cantautora bilbaïna de folk lo-fi.

Txema Muñoz
Foto: Barcelona Districte CulturalTxema Muñoz

Quins espectacles familiars hi ha al Barcelona Districte Cultural?

El Barcelona Districte Cultural també ha pensat en la canalla, i per això inclou cinc propostes per a tota la família. Es tracta dels espectacles de circ de les companyies Sifó, PakiPaya i La Tal; dels xous de dansa de companyies com Brodas Bros i CreaMoviment; de l’humor teatral de Txema Muñoz i del de 'La motxilla de l’Ada', que fa reflexionar sobre la identitat de gènere a petits i grans.

'Material Sirles: un septenni'
Foto: In-Edit'Material Sirles: un septenni'

Quines pel·lícules es projecten al Barcelona Districte Cultural?

En primer lloc hi trobem les projeccions del Petit Cineclub, dirigides també a la canalla i presentades de manera lúdica i didàctica per Billy i la Milly Oncle. En segon lloc, hi ha la col·laboració amb l'In-edit, que porta als fans de la música dos documentals: 'Material Sirles: Un septenni', sobre els Surfing Sirles, i 'We love Rocksound', sobre la sala de concerts del Poblenou.

Grand Prix
Foto: Barcelona Districte CulturalGrand Prix

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer gratis a Barcelona

Ja pots llegir el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat