Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Protesta pagesos
ACN / Marta Lluvich

Com seran les marxes lentes dels pagesos cap a Barcelona i com poden afectar la mobilitat

L'avinguda Diagonal i l'avinguda Meridiana seran l'entrada de les diverses marxes lentes

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
i
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

Barcelona veurà arribar les protestes multitudinàries dels pagesos aquest dimecres 7 de febrer al matí. I és que, després d’aconseguir tallar les principals carreteres del país aquest dimarts, els protestants han decidit traslladar-se cap a Barcelona dimecres al matí. 

Els pagesos que han tallat l’A-2 a Ponent, que són el grup majoritari, han pres la decisió en assemblea i han acordat començar la marxa amb els seus tractors dimecres a les 7 del matí. El grup pretén arribar a la ciutat per l’avinguda Diagonal i dirigir-se cap a la seu de la Comissió Europea al passeig de Gràcia, a la delegació del govern espanyol i finalment a la seu del Govern per reunir-se amb el president de la Generalitat.

Vaga de pagesos
Foto: ACN

Des de la Catalunya Central, també han decidit fer marxes lentes cap a la capital per la C-17 i la C-33 i preveuen entrar per l’avinguda Meridiana cap al migdia. 

Pel que fa a la zona del Berguedà, el Bages i el Solsonès, que tallen la C-16, s'uniran amb els del Vallès a la C-55 i la C-58. Els concentrats a Tarragona mantindran el tall de 24 hores a les vies de Montblanc i dimecres al matí partiran cap a Barcelona.

Les protestes arreu de Catalunya han aconseguit tallar aquest dimecres les principals carreteres del país. Gairebé 4.000 pagesos (segons la Unió de Pagesos) han tallat l’AP-7 a punta i punta del país, i també han bloquejat la connexió entre Barcelona i Lleida a l’A-2, amb els seus tractors i vehicles. 

NO T'HO PERDIS: 51 llocs de Catalunya que has de conèixer

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat