Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Informadors a la platja del Bogatell de Barcelona
Foto: Mònica Moreno

Comença la regulació de l'aforament a les platges de Barcelona

Aquest control consisteix en saber el nivell d'ocupació de les platges, regular-ne l'accés i posar informadors a peu de sorra

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Aquesta setmana comença la temporada mitjana de bany a Barcelona i amb ella arriba la posada en marxa, novament, de les mesures anticovid per fer de les platges de la ciutat un lloc segur. Aquest protocol de control de l'aforament permet: 

- Saber el grau d'ocupació de les platges amb el sistema similar al semàfor que es pot consular a la web municipal de platges. L'indicador verd equival a una ocupació baixa, de menys del 40%; el groc a una ocupació normal (40- 60%); taronja és ocupació alta (60- 80%) i la recomanació de buscar platges amb menys gent, i el color vermell indica una ocupació molt alta, de més del 80%. Si no es garanteix la distància de seguretat, es tancarà la platja en qüestió.

- Regular els accessos i desplegar un dispositiu d'informadors a peu de sorra: ara mateix trobareu un equip de 8 informadors, 24 controladors d’accessos i 2 coordinadors, de dilluns a diumenge de 10 a 19 hores. A partir de finals de maig, quan comença la temporada alta, l'equip creixerà amb 22 informadors, que treballaran tots els dies de 10 a 20 hores.

Què es pot fer a les platges de Barcelona?

Ara mateix, està permès fer esport a les zones habilitades i sense límit horari. Les pistes de vòlei només es poden muntar a les zones senyalitzades a les platges de Sant Miquel, Somorrostro, Nova Icària i Bogatell, i no es poden utilitzar les zones de cal·listènia, a la platja de Sant Sebastià, l'espigó del Gas i al passeig de la platja de la Nova Mar Vella.

Durant aquest mes també es muntarà la tanca de la zona per a gossos de la platja de Llevant i els equipaments de bany assistit a les platges de Sant Miquel, Nova Icària i Zona de Banys del Fòrum. Els dos serveis es posaran en marxa amb la temporada alta.

NO T'HO PERDIS: Així serà la temporada de bany 2021 a Barcelona.

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat