Notícies

'Compromís': l'emocionant anunci d'estiu d'Estrella Damm ja és aquí

La marca de cervesa tanca una trilogia d'anuncis dedicats a la defensa del medi ambient i el Mediterrani

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

El 2020 és l'any del "fer-se esperar". Es fa esperar el treball presencial, l'esperada vacuna, també es fa esperar la tornada a la normalitat (de debò), un estiu calorós i viatjar sense cap risc. Com no podia ser d'altra manera, el famós anunci de l'estiu també s'ha fet esperar, però finalment ha arribat. La pandèmia ha ajornat unes setmanes l'estrena de la tercera i última part d'una trilogia que va començar l'any 2018, moment en què la marca de cervesa va fer un gir de 360° en la seva comunicació estiuenca. Va passar dels estius idíl·lics a les costes del Mediterrani plens de postes de sol i velers en alta mar a un discurs crític per frenar el canvi climàtic.

Dansa i compromís

L'anunci d'Estrella Damm d'enguany posa, un cop més, el mar com una de les grans víctimes de la manca de consciència ecològica dels humans. En aquest últim anunci, titulat 'Compromís, 24 ballarins de dansa contemporània s'enfronten a les màquines i, de forma simbòlica i poètica, són la força del canvi per capgirar la contaminació del mar. Som la culpa i la solució. "Defensar la teva manera de viure és una forma molt bonica de viure", és l'eslògan de la campanya.

Aquest espot és l'últim acte dels anuncis estrenats en anys anteriors: 'Ànima' i 'Amants'; tots ells amb l'objectiu de conscienciar per passar a l'acció, al compromís. L'any passat ja tractava d'un grup d'experts i investigadors que es dedicaven a la protecció de la biodiversitat submarina. Enguany la marca ha optat per una proposta molt més enèrgica i artística amb una composició escrita de nou per Joan Dausà i cantada per Magalí Saré.

Amb aquest anunci, Estrella Damm aprofita per anunciar que a finals de juliol començarà a implementar una alternativa a les anelles de plàstic i n'oferirà unes de cartó biodegradable. Això implicarà un estalvi de 260 tones de plàstic cada any.

NO T'HO PERDIS: Les millors idees per gaudir de l'estiu a Barcelona

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva 

Últimes notícies

    Publicitat