Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Concerts de la Mercè 2021: com i quan reservar entrades

Seran amb aforament limitat i el públic assegut, en dotze escenaris de Barcelona

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Ara que ja sabem qui tocarà a les festes de la Mercè 2021, toca apuntar bé a l'agenda els dies en què podrem començar a reservar entrades si no volem quedar-nos-en sense. Anoteu bé: dimarts 14 de setembre es podran començar a reservar pels concerts del BAM i d'Acció Cultura Viva, i a partir de dimecres 15 pels de Música Mercè. Es farà a través del web de la Mercè.

Consulta aquí tots els concerts de la Mercè i el BAM 2021 per lloc, dia i hora.

Només es podran emparaular dues entrades per persona per un mateix escenari i franja horària (no es pot reservar per concerts separats), i com sempre, l'entrada és gratuïta, però recordeu d'alliberar la reserva si al final no hi podeu anar per tal que no quedin seients buits i algú altre els pugui utilitzar.

En total, del 23 al 26 de setembre, actuaran a la Mercè 114 artistes en dotze escenaris diferents (Teatre Grec, Jardins del Doctor Pla i Armengol, Estadi Olímpic, els dos del Moll de la Fusta, plaça Joan Coromines, Antiga Fàbrica Estrella Damm, plaça Major de Nou Barris, Fabra i Coats, camp de futbol del CEM de la Teixonera-Vall d'Hebron i Plataforma Marina del Fòrum (escenari Mediterràniament).

L'aforament màxim dels espais serà de 3.000 persones assegudes i, en total, podran gaudir dels concerts fins a 50.000 espectadors. A més, alguns dels directes seran retransmesos en directe per Betevé.

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2021 

Llegeix el número de setembre amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat