Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Nina Simone plays live, 14 May 1982
Photograph: Roland Godefroy

Concerts de Nina Simone, Johnny Cash i Marvin Gaye gratis en aquest arxiu

James Manning
Escrit per
James Manning
Publicitat

Per als entesos, el Festival de Jazz de Montreux és un dels esdeveniments de música en directe més llegendaris del món. Organitzat per primer cop el 1967, des d'aleshores ha acollit les figures musicals més importants del moment, des de Miles Davis fins a Cat Power, i fins i tot va ser la inspiració per l''Smoke on the Water' de Deep Purple. Per tant, estem molt contents que el festival acabi d’obrir gratuïtament al públic el seu arxiu d’increïbles actuacions en directe.

Malgrat les cancel·lacions de festivals, des de Glastonbury fins a Eurovisió, Montreux aquest any encara està marcat al calendari del mes de juliol. De moment, podeu dirigir-vos al seu lloc web per veure en 'streaming' 35 artistes famosos que han actuat en directe al festival suís al llarg dels anys.

Us heu de registrar a Stingray Qello –la plataforma que allotja els concerts– i utilitzeu el codi 'FREEMJF1M' per obtenir un accés gratuït de 30 dies. A continuació, poseu-vos un directe de James Brown del 1981, delecteu-vos amb l’aparició de Nina Simone del 1976, gaudiu de l'actuació de Johnny Cash el 1994 o reviseu el directe dels Wu-Tang Clan al 2007. Només en aquesta ocasió, el millor seient de la sala és el sofà.

NO T'HO PERDIS: De Bob Dylan a Dua Lipa, nova música en dies de confinament

Últimes notícies

    Publicitat