Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Bob Dylan, Dua Lipa, Rosalía, Rihanna, Pearl Jam... nova música en dies de confinament

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Alguns artistes han publicat nova música aquests dies, una activitat –crear-la, gravar-la, publicar-la– que no està renyida amb el confinament. Aquesta setmana Rosalía es va despenjar amb una nova cançó, 'Dolerme' i avui han estat Bob Dylan i Rihanna els que han publicat peces inèdites.

En el cas de Rihanna, en realitat és una col·laboració amb PartyNextDoor, 'Believe it', dins el nou disc de l'artista canadenc, 'Partymobile', on també col·laboren Drake i Bad Bunny. La gràcia és que la cantant de Barbados ha trencat amb aquest 'featuring' tres anys de silenci discogràfic.

Pel que fa a Dylan, que feia vuit anys que no publicava una nova cançó seva –últimament s'ha dedicat als àlbums de versions–, ha donat a conèixer 'Murder most foul', una peça lenta i narrativa de 17 minuts de duració inspirada en l'assassinat de John Fitzgerald Kennedy que, si bé ja tenia escrita, restava inèdita.

Alguns artistes han endarrerit la sortida dels seus nous àlbums, esperant temps millors. D'altres, però, han tirat pel dret. Han publicat disc aquests dies Childish Gambino ('3.15.20'), The Weeknd ('After hours'), Pearl Jam ('Gigaton') i Dua Lipa que, amb 'Future nostalgia' ha protagonitzat el que segurament serà el llançament més sonat d'aquests dies. 

Al nostre país, destaca la publicació del nou disc de la cantant, pianista i compositora de Sabadell Lu Rois, 'Microcosmos', que presenta aquest mateix divendres 27 de març en directe des dels seus canals d'Instagram i Youtube.

NO T'HO PERDIS: Més discos per estar a l'última

Últimes notícies

    Publicitat