Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Coneix totes les activitats de la 'Harry Potter Book Night'

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Un any més Barcelona se suma a la llarga llista de ciutats que celebra la 'Harry Potter Book Night', una nit dedicada als seguidors de la sèrie de llibres més venuda de la història. Si ets un d'ells, has de saber que a La Casa del Llibre, tant de Barcelona com de l'Hospitalet de Llobregat, et podràs endinsar en el món màgic de Howarts gràcies a les activitats, jocs i lectura de llibres que han preparat, totes elles a partir de les 19 h. A més, pel dissabte 3 de febrer, La Casa del Llibre de Passeig de Gràcia rebrà la visita del famós escriptor i professor Gilderoy Lockhart per firmar llibres i presenciar el concurs de cosplays. 

La Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona també s'ha apuntat a la gran nit de Harry Potter. Mira bé quina biblioteca et cau més a prop i no et perdis totes les activitats que tenen preparades des d'avui i fins el divendres. El Celler de Llibres de Sant Cugat del Vallés també t'esperen a tu i els teus per participar de concursos i jocs en aquesta gran nit. A partir de les 19:30 el Celler es rendirà a la màgia de Hogwarts. Si amb tot això no en tinguessis prou, el Saló del Cinema i les Sèries a La Farga de l'Hospitalet hi ha una exposició de 400 m centrada en el món de Harry Potter fins el diumenge 4 de febrer.

Treu la pols a les varetes i elegeix si ets més de Griffindor o de Slytherin que la 'Harry Potter Book Night' t'està esperant i aquest any amb el lema 'Animales Fantásticos'. Ah, i si ets dels que et falta complementar el teu 'cosplay' recorda que a Barcelona hi ha la primera botiga de tot l'Estat dedicada només al món de la J.K Rowling.



Últimes notícies

    Publicitat