Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Confirmem, l’italià és l’idioma més sensual del món

Ho diu la ciència, les converses en italià fan que els cors tremolin més que amb cap altra llengua

Mireia Deu
Escrit per
Mireia Deu
Publicitat

Sabem que els italians tenen fama de conquerir cors només amb la seva paraula, i és que l’idioma sona d'allò més bé. Ara la fama es transforma en un fet, la ciència ens ho confirma, és la llengua més sensual del món. Els investigadors de Preply, la plataforma acadèmica d’idiomes, van connectar a deu voluntaris de diversos llocs del món a un monitor de ritme cardíac mentre escoltaven tretze àudios amb idiomes diferents. El resultat? Amb l’italià el cor els bategava més de pressa, concretament un 23% més.

Si parlem de sensualitat, el portuguès tampoc es queda curt. Aquesta llengua està per sota de la de Casanova, Sophia Loren i Mario Balotelli, però és capaç de fer-nos tremolar un 20% més que la resta. L'espanyol, el francès, el rus i el grec estan empatats per sota dels portuguesos, així que si parleu algun d'aquests idiomes, us haureu d'esforçar una mica més per lligar.

Alerta! Amb el que de ben segur que no conqueriràs cap cor és amb l'holandès, que va quedar en l'última posició de l'estudi. Els pobres, però, no ho van fer tan malament, van aconseguir que el ritme cardíac augmentés en un 12%. No massa lluny d'ells es troben el coreà, el polonès, l'hindi, l'alemany, el xinès i el japonès, que són capaços de fer-nos tremolar un 15 o 16 % més. 

Queda clar que, segons aquest estudi, l'italià és l'idioma més sensual, però això és perquè el català no estava inclòs a la investigació. Sabem que amb la nostra llengua no ens calen monitors del ritme cardíac que ens confirmin que som capaços de robar tots els cors que volem. 

NO T'HO PERDIS: Nou preguntes estúpides que no has de fer mai a un barceloní

Últimes notícies

    Publicitat