Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La pell, el nou Punt G
FOTO: ShutterstockLa pell, el nou Punt G

Consells per aconseguir bons orgasmes només amb la pell

La pell és l'òrgan sexual i sensorial més gran del nostre cos i, a vegades, el més ignorat

Escrit per
Núria Rusi
Publicitat

La pell és l’òrgan més gran del nostre cos i un dels més importants. Ens protegeix de factors externs com les bactèries, substàncies químiques i temperatura. Però també fa una funció que va més enllà del fet que el nostre cos funcioni: ens dóna plaer.

Abans que res, ens hem de tocar

El primer pas quan entrem en contacte amb algú és tocar-nos. O almenys ho era abans de la pandèmia! Dos petons, una encaixada de mans o una abraçada ens acosta a algú. De fet ha estat el que més hem trobat a faltar quan hem estat confinats. Poder parlar està molt bé, però necessitem tocar-nos. Quan estem amb algú que ens agrada, un simple frec a les mans o a la cara ens fa posar la pell de gallina i ens encongeix l’estómac. Si ja comencem amb les carícies, les sensacions són més intenses i ens estimulen i donen plaer.

L’òrgan sexual més gran del nostre cos

Sovint associem sexe amb genitals. Les nostres relacions sexuals passen sempre per aquest punt o, bàsicament, se centren en aquest punt. Sobretot si tenim pressa i busquem el plaer ràpid, l’orgasme fàcil. Les carícies han quedat relegades als preliminars i sovint són un tràmit que al que molts no posen gaire entusiasme. Però en realitat són molt més importants que això, són el meravellós camí que ens porta cap a l’orgasme. Aquest pot ser amb penetració o sense, ja que fins i tot podem aconseguir-lo només tocant-nos, estimular les diferents zones erògenes del nostre cos.

Un viatge sensorial

Gaudir i fer gaudir sexualment de la pell no és difícil, però requereix paciència. Si volem que el o la nostra amant s’estremeixi de plaer, necessitem posar-hi carinyo i no tenir pressa.

Un truc és embenar els ulls de qui ha de rebre el massatge perquè es concentri exclusivament en els altres sentits. Que s’estiri, es posi còmode i que de fons soni una 'playlist' que posi a to. Podem començar acariciant el cap i seguir per la cara, fent petits cercles als temples i a la mandíbula. Són zones on s’acumula molt estrès i sovint hi ha molta tensió. Després continuem el massatge coll avall, pit, abdomen…,  intercalant petons i paraules (cadascú que esculli la tipologia de paraules que li vagin millor per encendre la situació).

També podem anar saltant l’ordre amb el que anem fent el massatge, fent que la sorpresa de no saber el que vindrà augmenti l’excitació. O també tocar-lx amb altres parts del nostre cos que no siguin les mans. I com no, podem fer servir accessoris que despertin diferents sensacions a la pell, com per exemple plomes o aparells de massatge.

El massatge pot continuar fins que la nostra parella tingui un orgasme o ens supliqui que rematem la feina d’alguna manera. Sigui com sigui, estimular la pell ens hauria d’ajudar a gaudir més del sexe, a connectar molt més amb la nostra parella i potser a tenir un dels millors orgasmes de la nostra vida.

NO T'HO PERDIS: Joguines sexuals multifunció: les navalles suïsses del sexe

Últimes notícies

    Publicitat