Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Joguines eròtiques multifunció
FOTO: ShutterstockJoguines eròtiques multifunció

Joguines sexuals multifunció: les navalles suïsses del sexe

Gadgets amb 2, 3 i 10 funcions diferents que et faran vibrar de dalt a baix

Escrit per
Núria Rusi
Publicitat

Estem acostumats que el mòbil faci de tot, que les impressores escanegin i enviïn mails i que la pantalla del cotxe ens digui la millor ruta i el temps de demà passat. No podia ser que les joguines sexuals només servissin per a una cosa. N’hi ha moltes que són versàtils i tenen algun ús més del que es veu a simple vista. Val la pena explorar aquest univers de les joguines sexuals multifuncionals, sempre toca premi.

El penis no és el centre de l’univers

Qui diria que començaríem la llista amb un acariciador de penis. El nom ho deixa ben clar, no? Pot servir per a alguna altra cosa? Rotundament sí, aquest petit artefacte té cops amagats. Un potent motor recobert d’unes aletes de silicona suavissima el converteix en l’objecte perfecte per fer un massatge molt estimulant als pits, ventre o glutis, que et posarà els ulls en blanc. No has de tenir ni penis per a gaudir-ne al 100%.

MOLLUSC, acariciapenis
FOTO: AmantisMOLLUSC, acariciapenis

El vibrador ergonòmic

Hi ha centenars de vibradors de formes diferents per poder adaptar-se a les necessitats ardents de qui el fa servir. Però què passa si en "aquell" moment et ve de gust una altra cosa? O tens l’arsenal de joguines a mà, o t’has d’espavilar com pots. Fins ara. El Ballenato ha nascut per donar plaer de la manera que tu li demanis. La seva cua agafa la forma que tu li donis, de tal manera que pot ser recte com un dildo, una joguina de doble estimulació (vagina-clítoris o anus-perineu) o vibrador tipus C, inserint només la part de l’aleta, permetent la penetració. A més, és submergible i té comandament a distància. Ben bé que no se li pot demanar res més! 

El Ballenato
FOTO: Amantis, El BallenatoEl Ballenato

La tulipa del plaer

Si algú et regala una flor com aquesta, enhorabona. Els seus pètals suaus i flexibles fan arribar a l’èxtasi amb una eficàcia garantida. És tan 'cucona' i petita que sembla mentida que tingui 10 modes de vibració. Està perfectament dissenyada per estimular el clítoris, però també és ideal per estimular qualsevol de les milers de terminacions nervioses que trobem al nostre cos. Prova de passar-la suaument pel teu coll, mugrons, perineu, llavis o gland…, sí! A més, com que és submergible, amb ella les dutxes i els banys agafen una dimensió molt excitant.

Tuli
FOTO: Amantis, TuliTuli

Comença per la porta del darrere

Fer servir un vibrador anal a vegades és una idea que no entra bé a la primera. Però amb en Tok 10 s’acaba el dilema. De silicona suavíssima i lliscant, té l’elasticitat ideal per adaptar-se al teu interior a la perfecció. La seva bala vibradora reparteix la vibració des de la base a tota la superfície, fent que es relaxi el teu cos abans no arribi el clímax de plaer. És aquesta bala que servirà també per fer vibrar a altres parts del teu cos. Busca punts orgàsmics nous i tremola de plaer!

Tok 10
FOTO: Amantis, Tok 10Tok 10

NO T'HO PERDIS: 5 motius per provar els 'Satifyer' masculins

Últimes notícies

    Publicitat