Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Coses que has de saber quan compres vols a Internet

Escrit per
Germà Bustamante
Publicitat

Ja tenim la Setmana Santa a tocar. Encara no heu fet les reserves pertinents? O pitjor encara, no heu triat destinació? Decidir-se a última hora és un mal negoci, no ens enganyarem. En qüestió de turisme, ja ho sabeu, la previsió és un factor indiscutible a l’hora de trobar ofertes atractives: com més antel·lació més possibilitat d’obtenir un preu més ajustat.

Ara bé, sabíeu que hi ha altres factors determinants? Sabeu què és el ‘dynamic pricing’? És el conjunt d’estratègies que fan servir moltes webs de venda en línia per adaptar els preus que ofereixen als internautes en funció d’una sèrie de paràmetres dels quals molts usuaris no en són conscients. Fem examen!

Per exemple, sabíeu que en funció del tipus de navegador (Chrome, Firefox, Safari...) el preu d’un vol per a un mateix trajecte, el mateix dia, pot arribar a variar en 400 dòlars? I que, en funció del sistema operatiu o del tipus de dispositiu, la variació de preus també és significativa? Ja us advertim que algunes pàgines fan pagar més als usuaris d’Apple que no pas als de Windows o Android, o que algunes també encareixen els preus als usuaris de dispositius de sobretaula en detriment dels dispositius mòbils.

Un consell. Potser ara ja arribeu una mica tard, però quan hàgiu de reservar vols, hotels... per Internet, assegureu-vos de fer una navegació d’incògnit amb el vostre navegador o bé esborrar totes les galetes (que són un altres elements que aquest tipus de pàgines tenen en compte a l’hora aplicar la seva política de preus).

En aquest article d’Internet Segura us expliquen més consells perquè les reserves de viatges per Internet siguin al màxim de competitives.

Últimes notícies

    Publicitat