Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Botiga Normal
Foto: Linkedin / @Normal

Cosmètica i drogueria low-cost, així és la marca que aterra a Barcelona

L'empresa ja té més de 550 punts de venda físics a països com Dinamarca, França, Suècia i Noruega

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si sou fanàtics dels productes de maquillatge i cosmètica, però teniu un pressupost ajustat, aquesta nova botiga us interessa. Molts cops, marques com Sephora, Druni, Primor o Douglas tenen seccions d'articles rebaixats o en liquidació, però Normal no funciona per ofertes, sinó que té preus baixos fixos. La botiga de cosmètica i drogueria low-cost aterra a Barcelona amb el seu primer punt de venda físic a la ciutat, que estarà dins el centre comercial Westfield La Maquinista. L'empresa danesa ja té més de 550 botigues repartides a països com Noruega, França i Suècia, i ara continua la seva expansió per Espanya amb la nova inauguració de Barcelona.

Botiga Normal
Foto: Instagram / @normal_dk

Malgrat que Normal va néixer el 2013, va aconseguir fer-se un forat al mercat de la cosmètica als països nòrdics pocs anys després i, en menys d'una dècada, ja compta amb més de mig miler d'establiments. L'empresa danesa es caracteritza per tenir una àmplia selecció de productes de diverses marques conegudes a preus molt baixos. Com a tots els seus punts de venda físics, en el de Barcelona també es podran trobar tots aquests articles de diverses categories com maquillatge, productes per la llar, d'higiene i cura personal, d'ús quotidià i, fins i tot, aperitius i begudes. 

Botiga Normal
Foto: Martin L.

Encara no hi ha una data oficial d'obertura, però, segons el que han anunciat a la web i les xarxes socials, tots els productes tindran preus fixos, el que vol dir que, si aneu a la botiga, no espereu gangues ni descomptes. A més, l'empresa ha anunciat que es compromet a mantenir aquest objectiu malgrat la inflació i les turbulències de l'economia actual. Normal ja està present a diverses ciutats d'Espanya com València, Múrcia i Madrid, una llista a la qual ara també se sumarà Barcelona. 

NO T'HO PERDIS: La marca COS torna a Barcelona set mesos després de tancar el seu únic establiment físic de la ciutat

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat