Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Botiga COS Barcelona
Foto: Instagram / @albamiro1

La marca COS torna a Barcelona set mesos després de tancar el seu únic establiment físic de la ciutat

La nova obertura de la firma d'H&M substituirà la botiga Weekday, també del mateix grup

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

El passat mes d'agost H&M va abaixar la persiana de la seva única botiga Weekday a Barcelona. L'establiment era un punt de trobada per a fanàtics de la moda i l'estil urbà que estava situat al número 33 del Passeig de Gràcia. Si sou dels que us va afectar la notícia, no us preocupeu, perquè dos mesos després, l'exclusiu espai acull una nova botiga de COS. La també marca del grup H&M ha inaugurat aquest divendres 13 d'octubre el seu únic punt de venda físic a Barcelona set mesos després de tancar la seva anterior botiga, que estava situada al número 27 dins la coneguda Casa Margarida.

Amb aquest trasllat, H&M continua el seu pla d'expansió a l'eix comercial més prestigiós de la ciutat. L'obertura acollirà diverses activitats durant tot el cap de setmana, que inclouen begudes de benvinguda i sets de DJ que acompanyaran els clients mentre donen una ullada al nou espai. La tornada de la marca sueca a Barcelona ha estat un motiu de celebració per als amants de la moda elegant i contemporània que busquen un estil modern i sofisticat.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de COS (@cosstores)

Malgrat que el concepte de COS és oposat al de Weekday, que s'adreçava a un públic més juvenil que buscava roba d'estil urbà, la marca sueca és molt estimada a la ciutat. COS va obrir la seva primera botiga d'Espanya a Barcelona l'any 2008, i des de llavors, s'ha fet un nom a la ciutat per la qualitat i el disseny de les seves peces, així com el seu compromís amb la sostenibilitat.

NO T'HO PERDIS: Natura obre una botiga efímera al centre de Barcelona inspirada en mercats de tot el món

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat