Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

CosmoCaixa es transformarà en una nau espacial per viatjar a Mart

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Sembla que ja ho tenim. Totes les previsions a llarguíssim termini d'arribar a Mart s'extingeixen aquest dissabte al CosmoCaixa. Oblideu-vos de naus claustrofòbiques, carregades de gravetat i conduïdes per quatre gats perquè el que es viurà en el BCN Spiracy no té precedents i conduirà a 200 persones al planeta roig.

Imaginació al poder i conspiracions que no faltin però del que us estem parlant és d'un simulacre immersiu que dirigirà el físic Miquel Sureda aquest dissabte dins de la programació del BCN Spiracy. Amb l'ajuda d'aquest expert en missions espacials, la nau MARS 2018 es llançarà a l'espai i només la ciència i l'enginy dels seus passatgers aconseguiran superar els obstacles que s'aniran trobant pel camí.

BCN Spiracy

Des de tempestes solars, passant per perilloses radiacions o col·lisions indesitjables, la nau ha d'aconseguir portar aquests valents astronautes al planeta vermell. En aquest cas, però, ni els botons ni la tecnologia resoldran els problemes, només el treball en equip i la capacitat col·lectiva de trobar solucions. A tall de joc de rol, Miquel Sureda encapçalarà el dissabte 27 d'octubre a les 18.20 h l'experiment immersiu 'Mars 2018: L'alba d'una nova era'.

Durant tot el dia, els impulsors del BCN Spiracy, han programat desenes de xerrades, tallers i taules rodones en el que ja és un dels esdeveniments estatals més importants sobre divulgació científica. Amb l'objectiu d'explicar de forma senzilla i assequible la ciència, el programa arriba, un any més, ple de conferències que ens poden parlar de contaminació a través de les cançons de Disney o monòlegs d'humor per desxifrar les matemàtiques de la vida.

NO T'HO PERDIS: Plans per aquest cap de setmana a Barcelona

 

Últimes notícies

    Publicitat