Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Creen una ruta inspirada en 'El Senyor dels Anells' a Espanya

Es diu 'El camino del anillo' i ens convida a recórrer vuit pobles de la serra de Madrid com si fóssim un hobbit de J.R.R. Tolkien

Clara Martorell
Escrit per
Clara Martorell
Publicitat

Madrid té una nova ruta per a motxilers, senderistes i pelegrins: 'El camino del anillo', un itinerari traçat per la serra nord de Madrid inspirat en el llibre de J.R.R Tolkien 'El Senyor dels Anells'. La semblança de la serra de Madrid amb Terra Mitjana és raonable, i qualsevol excusa és bona per a escapar-se de la ciutat durant aquest estiu tan atípic.

Es tracta d'una ruta temàtica de 122 quilòmetres, organitzada per la Fundación Laudato, pensada per a realitzar a peu durant set dies (uns 18 quilòmetres al dia), recorrent vuit pobles de la serra nord de Madrid com si estiguéssim a Rivendel, Bree, Gondor o Hobbinton. Coneguts com: El Berrueco, Sieteiglesias, Gandullas, Horcajuelo de la Sierra, La Hiruela, Puebla de la Sierra, El Atazar i Torrelaguna. La idea és fer-ho en pla pelegrí, dormint en albergs i hostals del camí i menjant en les posades que es vagin trobant al pas. Si sou molt fans de la saga, apunteu aquesta direcció que enganxa gairebé de pas: el Camping de les Dehesillas (Montejo de la Sierra) perquè, a propòsit de la creació del camí, s'ha inaugurat una exposició: 'Tolkien, mito y realidad'.

 

Robledal de La Hiruela
©Bob Fisher

Encara que de moment a Barcelona no tenim cap ruta de 'El Senyor dels Anells', la serra nord de Madrid no ens queda tan lluny i qualsevol amant de veritat de la saga no dubtarà a viatjar-hi per a viure aquesta experiència amb ulls de hobbit.

Si ets un cinèfil però menys aventurer i busques una experiència una mica més prop de casa, pots provar amb altres rutes temàtiques com el 'Game of Girona Experience', una ruta per les localitzacions on es va gravar 'Joc de Trons' a Girona, o una ruta de Harry Potter a Barcelona on et portaran a un 'escape room' i una cafeteria inspirada en la saga de J.K Rowling…

 

NO T'HO PERDIS: 37 plans a la natura a prop de Barcelona

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat