Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cruïlla tindrà edició especial de Carnaval!

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Un dels festivals més populars a casa nostra, el Cruïlla, ha anunciat que aquest any estrenarà l'edició de Carnaval. Una gran notícia per al teixit cultural de Barcelona, que veurà com després d'anunciar els primers noms de l'edició de 2018 ens permet gaudir del festival amb un format íntim però amb tota l'essència Cruïlla.

El cap de setmana del 9 i 10 de febrer és la data escollida, i la localització serà un espai únic com és l'Hivernacle del Poble Espanyol. Obrirà a les 20 h i hi haurà els concerts del Mambo Jambo, un dels grups més potents del rock instrumental; Shantel & Bucovina Club Orkestra i el sampling multicultural que proposa; els ritmes dub i reggae de l'Ska Circus Brass Band; o The Slingshots, grup referent de l'escena funk local, entre altres.

A més de les actuacions, també hi haurà concurs de disfresses, taronjada de globus, attrezzo, màscares i "tots els personatges del Carnaval de la ciutat". El preu de l'entrada anticipada és de 20 €, 25 € a la taquilla, més 2€ de comissió. Allà ens veiem!

Últimes notícies

    Publicitat