Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Dabiz Muñoz dissenya Donuts® XO, el més nou de Donuts ®

El producte de brioixeria industrial és una edició limitada creada en col·laboració amb el xef de DiverXO

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Dabiz Muñoz es va patejar mig món per decidir quin menjar de carrer era StreetXO i quin no ho era. I ara acaba de decidir quina peça de brioixeria industrial mereix portar la declinació XO, la marca de la casa. Associada amb el xef tri guardonat, Bimbo llança Donuts® XO, una edició limitada dels incombustibles 'doughnuts' de la casa.

Bimbo no ha volgut revelar el sabor o els ingredients, però el grup d'alimentació avança que "la nova varietat disposa en la nova recepta amb textures i sabors d'allò més originals i inesperats. Una combinació que aconsegueix provocar una explosió de sabors en el paladar i que li farà esclatar el cap a tot aquell que la tasti!".

I Muñoz ho corrobora (malgrat que segueix amb el cap damunt de les espatlles). En la presentació del nou producte, ha anunciat que "un dels aspectes dels quals més gaudeixo del meu ofici és el procés de creació, per la qual cosa he gaudit especialment amb aquest desafiament que em va proposar Donuts®️ per desenvolupar aquesta varietat XO de la rosquilla", assegura Muñoz. La rosquilla, blanca i clapejada de negre, té pinta d'alguna cosa sortida de '101 dàlmates'.

El nuevo producto de Bimbo
Foto: BimboEl nuevo producto de Bimbo
El llançament anirà acompanyat d'una campanya de comunicació que comptarà amb el xef en un anunci a estrenar el pròxim 18 de febrer.

Per cert, el sagaç lector haurà observat que cada vegada que ha llegit Donuts ®, la marca anava amb el copyright ben gran. No és fútil. L'any 2008 vaig escriure el nom de la deliciosa rosquilla sense la marca registrada. I vaig rebre una atenta carta que em comminava a no usar la marca en va. Vaig repetir la transgressió l'any 2018 –sense voler–, i em va arribar el subsegüent toc d'atenció sota la forma d'un amable, però ferm mail. És a dir que... Preneu nota!

NO T'HO PERDIS: Els millors cheesecake de Barcelona


Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat