Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Danny Boyle dirigirà una sèrie sobre els Sex Pistols

La minisèrie de FX està basada en l'autobiografia de Steve Jones, guitarrista de la banda

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Els fans dels biopics rock tenen raons per desconfiar de la indústria cinematogràfica: sembla que l'èxit del producte sigui proporcional a l'edulcorament de la història; tan sols cal veure l'èxit sideral de 'Bohemian Rapsody' i 'The Dirt', ficcionalitzades i suavitzades fins a límits vergonyosos, o aquest petard de narrativa maldestre que va ser 'Vinyl' (que no va salvar ni la participació de Jagger i Scorsese).

Però no té pinta que l'adaptació de la història dels Sex Pistols que està preparant el britànic Danny Boyle vagi per aquí: el director de 'Trainspotting' i 'Yesterday' serà el director i productor executiu de 'Pistols', una minisèrie de sis episodis sobre la gran banda del punk britànic i que s'emetrà al canal FX, segons va publicar la revista 'Entertainment Weekly'.

El millor de tot és que Boyle posarà el seu cinema cru i trepidant al servei de l'adaptació de Lonely Boy: 'Tales from a Sex Pistol', el llibre de memòries que va publicar Steve Jones, guitarrista de la banda, el 2018.

Aquest és el càsting d'actors per als Sex Pistols: Toby Wallace ('Babyteeth') interpretarà a Jones; Anson Boon ('Blackbird') interpretarà al cantant John Lydon; Louis Patridge ('Enola Holmes') interpretarà al baixista 'Sid Vicious'; Jacob Slater interpretarà al bateria Paul Cook i Fabien Frankel (The Serpent) interpretarà al baixista Glen Matlock i coautor de les cançons, liquidat per no tenir una imatge prou punk. L'actor més conegut de la sèrie és Masie Williams ('Game of Thrones'), que interpretarà a l'emblemàtica model punk Pamela Rooke.

La cosa promet: Boyle ha anunciat que pretén capturar "el moment en què la societat i la cultura britàniques van canviar per sempre. És el punt de detonació de la cultura de carrer britànica, quan la joventut va pujar a un escenari a deslligar la seva fúria i la seva moda. Imagina't a tu als teus col·legues irrompent en el món de 'The Crown' i 'Downtown Abbey' i refregant les teves cançons i la teva fúria a tot el que representen".

NO T'HO PERDIS: Les millors sèries que has de veure

Últimes notícies

    Publicitat