Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Dansa al Liceu per 15 euros (menors de 35 anys) amb 'Solstice', de Blanca Li

La nova edició del Liceu Under 35 tindrà lloc el 8 de febrer i les entrades es posaran a la venda el 21 d'aquest mes

Escrit per
Helena Morena
Publicitat

El Liceu Under 35, la iniciativa del gran teatre de la Rambla per acostar l'òpera als menors de 35 anys amb entrades a 15 euros, s'estrena ara amb la dansa. La representació que inicia aquesta nova etapa és 'Solstice', de la granadina Blanca Li i que tindrà lloc el 8 de febrer a les 19 h.

'Solstice' és una exhibició on el moviment corporal i els gestos són els absoluts protagonistes. A partir de la combinació de diferents estils de ball –flamenc, contemporani, urbà, etc.– un equip de 14 ballarins, percussió i una escenografia captivadora, Blanca Li ha donat vida a una història de conscienciació sobre el poder infinit de la naturalesa i la necessitat de protegir-la enfront de les catàstrofes naturals, i les provocades per l'ésser humà. 

Les entrades solen volar, de manera que estigueu atents a quan s'activi aquest link el dijous 21 de gener a les 16 h, per no perdre l'oportunitat de ser testimonis d'aquesta funció a un preu més accessible. Tanmateix, haurem d'estar atents a com evoluciona la situació sanitària actual i quines són les restriccions de la Generalitat. El Liceu està compromès amb els protocols de seguretat per garantir la cultura segura amb un aforament –en aquest moment– del 50%.  

NO T'HO PERDIS: Tornen els concerts gratis dels Vespres d'Hivern a la Universitat de Barcelona

Llegeix l'especial gastronòmic de Time Out, amb els millors bars i restaurants de Barcelona que has de tastar aquest 2021

Últimes notícies

    Publicitat