Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mishima
© Iván MorenoDavid Carabén

David Carabén, Ferran Palau, Núria Graham, Charlie Pee i més... al Delivery Fest!

El festival gastronòmic organitzat per Estrella Damm i Time Out arriba amb actuacions musicals i d'humor exclusives

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El Delivery Fest és el primer festival gastronòmic que té lloc al menjador de casa vostra. Organitzat per Estrella Damm i Time Out Barcelona, el festival us ofereix, del 12 al 14 de març, la possibilitat de gaudir de menús gastronòmics de deu dels millors restaurants de Barcelona. Per arrodonir l'experiència, el  Delivery Fest també us porta a casa quatre actuacions exclusives només per a vosaltres, amb una alineació a l'alçada: David Carabén de Mishima, Ferran Palau amb Jordi Matas, Maria Jaume amb Núria Graham, pel que fa a la música; i Charlie Pee amb Marc Sarrats pel que fa a la comèdia.    

Trobareu tota la informació i podreu reservar els tiquets a timeout.cat/delivery-fest.

Ferran Palau feat. Jordi Matas

Com més discos treu més ens enamorem de Ferran Palau, que acaba de publicar 'Parc', nova incursió a l'easy loving marca de la casa amb el segell inconfusible de Jordi Matas, cosí, guitarrista i productor metafísic que també milita a El Petit de Cal Eril.

Maria Jaume & Núria Graham

La mallorquina Maria Jaume va ser artista revelació del 2020 amb el pop tendre i punyent de 'Fins a maig no revisc' i Núria Graham –que no necessita presentació– toca la bateria al seu grup. Quina bona oportunitat d'ajuntar-les per a un concert especial, oi?

David Carabén

La veu de Mishima és també la de tota una generació. Poesia pop que canta a l'amor i a la vida i ens toca ben endins, de prop, com si ens coneguéssim de tota la vida, com si compartíssim una copa. Les cançons que ens sabem de memòria, a cau d'orella.

Charlie Pee & Marc Sarrats

No podem més. Ara més que mai necessitem una via d'escapament, i quina millor manera que acabar amb agulletes, de tant riure. Aquest parell, que se'n foten del mort i de qui el vetlla, ens faran una impro de stand-up comedy per a l'ocasió. No us ennuegueu!

Més info i reserva de tiquets a timeout.cat/delivery-fest

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat