Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Barbie
Warner Bros.Barbie

De 'Barbie' fins als grans clàssics del cinema, així és l'expansió del catàleg de Filmin

A partir de l'1 d'octubre hi haurà 75 noves pel·lícules disponibles a la plataforma d'entreteniment catalana

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Els amants de les millors pel·lícules de la història del cinema estan de sort. A partir de l'1 d'octubre, el catàleg d'una de les plataformes favorites dels amats del setè art s'expandeix considerablement. Grans clàssics de la història del cinema estaran disponibles, però no només això, també altres títols imprescindibles de la cartellera d'èxits d'estrena.

La plataforma Filmin acaba d'anunciar un acord amb la multinacional de l'entreteniment Warner Bros per augmentar el seu catàleg amb 75 títols clàssics de la productora. L'arribada dels títols a Filmin coincideix amb el centenari dels emblemàtics estudis de cinema de Hollywood.

Filmin arrodoneix així la seva llista de contractes amb multinacionals de l'entreteniment i expandeix encara més el seu complet catàleg. Ja disposa d'acords amb Metro Goldwyn Mayer, Sony Pictures, Universal Studios, Studio Canal i Paramount Pictures.

Nou catàleg de Filmin

Entre els títols destacats per l'ACN que arribaran al catàleg de Filmin hi ha, per exemple, 'Ninotchka', 'El somni etern', 'La jungla d'asfalt', 'Els tres mosqueters', 'Excàlibur', 'Evasió o victòria', 'Escollits per a la glòria', 'La volta al món en 80 dies', 'Dotze del patíbul', i musicals com ara 'Cantant sota la pluja' o 'Un americà a París'.

Singin' in the Rain
Foto: MGM

A més de la llarga llista de clàssics, la plataforma també reforçarà el seu servei de lloguer amb les pel·lis d'estrena de Warner acabades de passar pels cinemes, títols tan importants com 'Barbie'. Caldrà preparar una bona reserva de crispetes per a la tardor.

NO T'HO PERDIS: les millors pel·lis de la cartellera

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

 

Últimes notícies

    Publicitat