Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Abadia de Senhanca, a la Provença francesa
ShutterstockAbadía de Sénanque, en la Provenza francesa

De Barcelona a la Provença francesa en tren: AVE posa a la venda bitllets per menys de 20 euros

Renfe estrena el seu servei en solitari a França amb una promoció especial per viatjar a Montpeller, Lió o Marsella

Irene Poza López
Escrit per
Irene Poza López
Publicitat

Visitar ciutats com Marsella o Lió, o perdre's en els camps de lavanda de la Provença francesa serà encara més accessible a partir d'aquest estiu. AVE posarà a la venda dimecres 21 de juny bitllets per a viatjar a França en tren des de 19 euros.

La campanya de llançament celebra l'expansió internacional de Renfe, amb la primera ruta operada en solitari per la companyia entre Espanya i França, ja que fins ara operava en connexió amb la francesa SNFC. I ho fa amb una promoció que oferirà bitllets a dos preus: viatjar des de Barcelona fins a Montpeller o Narbona costarà 19 euros, mentre que fer-ho fins a Lió o Marsella tindrà un preu de 29 euros.

El 13 de juliol es posarà en marxa la ruta Barcelona - Lió, que passarà també per Girona i Figueres, i el 28 de juliol serà operativa la connexió fins a Marsella, que començarà a Madrid i passarà per Barcelona.

El trajecte entre les estacions franceses serà més barat, amb bitllets per nou euros entre Marsella, Montpeller, Avinyó, Besiers, Ais de Provença, Lió o Narbona.

A més, la companyia està treballant en la ruta Barcelona - París, que faria possible viatjar, el 2024, fins a la capital francesa en un trajecte operat únicament per Renfe.

NO T'HO PERDIS: 18 escapades per fer en tren des de Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat