Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Pop Up Chic
Foto: Pop Up Chic

De mercat a botiga al Passeig de Gràcia: així és el primer local de Pop Up Chic a Barcelona

L'establiment té a la venda peces de roba i complements, així com també articles de decoració

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona és sovint l'escenari per celebrar mercats temporals de tota mena, inclosos els de roba de segona mà, com el que celebrarà Vinokilo els pròxims 3 i 4 de febrer. Ara, també acollirà el primer mercat permanent d'una marca ja consolidada a Madrid: Pop Up Chic inaugurarà el pròxim 8 de febrer el seu primer local físic al centre de Barcelona, al número 84 del passeig de Gràcia, un dels eixos comercials més exclusius de tot l'Estat. 

Pop Up Chic
Foto: Pop Up Chic

La nova botiga funcionarà com a mercat multimarca de dijous a diumenge d'11 a 20 h i acollirà més de 20 expositors de firmes com NATandCOL, El coleccionista de gafas, Sanjana and me, Lina Lavin, Picola and Brissa i Engris Oficial, entre d'altres, que posaran a disposició de tothom peces de roba i complements, així com articles de decoració per a la taula i la llar. Malgrat que sempre hi haurà el mateix nombre d'expositors, aquests rotaran cada setmana per assegurar l'exclusivitat i les últimes tendències de moda i decoració. 

Què és Pop Up Chic?

La marca va néixer a Madrid de la mà de tres amigues; María Eugenia Fernández-Shaw, Rocío Padura i Rocío Galatas, que es van unir per crear un projecte que unís el món de la moda i el de la decoració. Tot i que totes tres tenen els seus propis estudis de disseny, continuen al capdavant de Pop Up Chic, un mercat que actualment ja ha trepitjat una desena de ciutats de l'Estat

Després d'un temps rotant pel país, van inaugurar el seu primer establiment físic a Madrid, on actualment ja en tenen dos. La de Barcelona és la seva tercera botiga permanent, un espai que pretendrà conservar l'essència de la marca sota el lema 'The shopping revolution' (la revolució de les compres), amb una oferta variada de marques independents. 

NO T'HO PERDIS: Jekyll n'Hyde obre una nova botiga a Barcelona amb roba vintage personalitzada i moda sostenible

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat