Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Vinokilo
Foto: Vinokilo

Un mercat de roba vintage exclusiva d'arreu d'Europa arriba a Barcelona (només durant dos dies)

L'esdeveniment posarà a la venda més de dues tones de roba des de l'any 1950 fins al 2010 des de la talla XS fins la 3XL

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

La roba vintage està en expansió i cada cop hi ha més gent que es recorre les botigues de segona mà de Barcelona per rebuscar entre peces d'altres èpoques i trobar autèntics tresors tèxtils per renovar el seu armari. El model de moda circular cada cop té més pes dins la indústria de la roba, un model que neix com a protesta al consumisme i el 'fast fashion' (moda ràpida), que converteix la indústria tèxtil en una de les més contaminants del món. Per fomentar aquest model de consum, Barcelona tornarà a acollir un mercat de peces de segona mà, però aquest cop de relíquies exclusives d'arreu d'Europa. 

Vinokilo, una de les marques vintage més reconegudes arreu del continent, organitzarà un mercat vintage els pròxims 3 i 4 de febrer a Ciutat Vella, a l'avinguda del Marquès de l'Argentera número 6. L'esdeveniment obrirà les portes a la 13 h el dissabte i a les 10 h el diumenge i fins a les 22 h posarà a disposició de tothom més de dues tones de roba comissariada de diferents països d'Europa. Podreu trobar peces de marques com Levi's, Adidas, Converse i altres peces de carrer dels anys cinquanta fins al 2010 amb talles des de l'XXS fins a la 3XL. A més, també hi haurà sabates d'edició limitada i accessoris com cinturons, bufandes, bosses i molt més. 

Si vosaltres també teniu roba al fons de l'armari que ja no utilitzeu, també la podreu portar a l'esdeveniment. L'espai tindrà un sistema de donació al Give Back Bar, una zona on podreu portar la vostra roba utilitzada i rebre un descompte de 4 euros per cada quilogram que doneu. Això sí, totes les peces hauran d'estar en bon estat i ben netes abans de portar-la. Tots els articles seran benvinguts excepte els que siguin de marques de fast-fashion, mitjons, roba interior i roba d'infants. 

Com aconseguir entrades?

El Vinokilo Market té tres tipus d'entrades: la gratis, que només permet l'entrada durant les últimes franges horàries; l'anticipada, que té un preu de 5 euros i assegura l'accés a tot el recinte i a la nova selecció de marques; i la 'priority', que permet entrar sense reservar cap franja horària ni fer cues per entrar. Totes tres opcions ja es poden reservar a través de la pàgina web de Vinokilo, tot i que també podeu comprar-les a taquilla el dia de l'esdeveniment.

Quins són els preus?

Al contrari de les botigues convencionals, molts establiments de segona mà funcionen amb un mètode de pagament a pes. El Vinokilo Market també funcionarà d'aquesta manera, tot i que el preu del quilogram variarà segons el dia de l'esdeveniment: el dissabte dia 3 el quilogram anirà a 45 euros, mentre que el diumenge anirà a 40 euros. Això sí, no cal que porteu efectiu perquè només s'acceptaran pagaments amb targeta.   

NO T'HO PERDIS: Els millors mercats de vintage i segona mà de cap de setmana a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat