Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Depeche Mode és el primer grup confirmat del Primavera Sound 2023

Els britànics actuaran a la nova edició del festival, tant a Barcelona com a Madrid

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El Primavera Sound 2023 ja té un primer cap de cartell. Sí, l'edició que tindrà lloc tant a Madrid com a Barcelona ja ha anunciat que Depeche Mode figuraran amb lletres grosses a la programació. El grup de Dave Gahan i Martin L. Gore, que s'ha mantingut en actiu durant les últimes quatre dècades, ho ha revelat en una roda de premsa a Berlín, on ha anunciat que tindrà nou àlbum d'estudi aquest 2023, 'Memento mori', i que s'embarcarà en una gira mundial que farà parada a les dues ciutats.

Aquesta gira és la primera que fan després de la mort, el passat mes de maig, del baixista i teclista Andy Fletcher, membre fundador d'un grup que només farà aquestes dues actuacions en territori espanyol. A pesar d'haver estat una dotzena de vegades a Barcelona, els d'Essex no s'havien enfilat mai en un escenari del festival barceloní. 

El Primavera Sound 2023 se celebra a Barcelona de l'1 al 3 de juny (Depeche Mode hi actuaran el divendres 2) i a Madrid una setmana més tard, del 8 al 10 del mateix mes. El cartell d'ambdós festivals serà el mateix. 

NO T'HO PERDIS: Les 10 millors pel·lícules del 20è aniversari de l'In-Edit

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat