Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Descobreix (gratis) els secrets de la Sagrada Família amb un telescopi instal·lat en un àtic

Podràs connectar-hi el teu mòbil per fer fotografies de detalls de la façana que no es veuen des del carrer

Albert Rodríguez
Escrit per
Albert Rodríguez
Publicitat

Sabies que a la façana de la Sagrada Família hi ha un quadrat de 4x4, a manera de Sudoku, en relació amb l’edat de la mort de Jesucrist? I que a la part alta de les parets exteriors hi ha ampolles trencades, moltes encara amb el tap? Detalls que Gaudí va deixar en el temple més emblemàtic de la ciutat, però que són imperceptibles a simple vista des del carrer. 

El 2 d’abril (de 10 a 12.30 h), Swarovski Optik ofereix l'oportunitat de conèixer els racons més insòlits de la façana de la Sagrada Família en un 'urban watching' gratuït, una activitat organitzada en un àtic tot just davant del monument. Una ubicació molt ben pensada, ja que permet veure l'església en diagonal –tal com Gaudí mateix deia que s’havia de contemplar–, de manera que les torres queden perfectament alineades. Una vista immillorable. 

Per assistir-hi només cal enviar un correu a urbanwatching@esteller.com. Amb la inscripció hi poden accedir un màxim de dues persones. Es tracta d'una activitat amb aforament molt limitat, per tant, els afortunats rebran les instruccions i la direcció exacta per accedir-hi un cop registrats. 

Sagrada Familia
Foto: El Balancín Comunicación

Durant l'activitat hi haurà dos experts en la matèria per explicar els racons més amagats de la façana i explicar les seves curiositats, moltes desconegudes per la majoria de barcelonins i barcelonines.

Sagrada Familia
Foto: El Balancín Comunicación

Per a aquest 'urban watching', la marca austríaca de prismàtics i telescopis convida a veure el temple amb el telescopi ATX95, amb una distància focal de fins a 350 mm. A més, els visitants podran connectar els seus dispositius mòbils al telescopi per fotografiar el que veuen a través de la lent.

NO T'HO PERDIS: Què fer a Barcelona al març

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat