Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Descobreix les 10 cançons més escoltades de l'estiu a Spotify

Escrit per
Maria Junyent
Publicitat

S'acaba l'agost i Spotify ens ho recorda fent pública la llista de les cançons més escoltades de l'estiu, a Espanya i a la resta del món. El Top 10 d'Espanya queda així:

1. 'Callaita' - Bad Bunny. El porto-riqueny ocupa el lloc més alt del podi amb una reivindicació clàssicament 'reggaetonera' a 'gozar' la vida, amb marihuana i tequila, platja i sexe. 'Callaita' acumula més de 240 milions de reproduccions a Spotify i va fer el rècord de la cançó més escoltada en un sol dia.


2. 'Soltera' - Bad Bunny, Daddy Yankee, Lunay.
Més Bad Bunny, i avancem que no és l'últim tema que té a la llista, en aquest cas al costat d'un valor segur del gènere i creador de 'hits' com Daddy Yankee i Lunay. Estar soltera està de moda, canten, sobre una dona que no té cap intenció de vestir-se de blanc.

3. ' Otro trago' - Sech, Ozuna, Anuel AA. Un altre èxit d'escoltes de reggaeton comercial que ens encoratja per combatre la pena a la pista de ball i de cossos més addictius que els Fruity Loops de Kellogg's.

4. 'No me conoce' - Bad Bunny, J Balvin, Jhay Cortez. Sí, encara una mica més de Bad Bunny en una cançó que –un altre cop– parla d'una dona que es porta malament per sentir-se bé, que gaudeix pentinant-se i arreglant-se, una Barbie que no busca Ken, etc. 
5. 'China'- Anuel AA, Daddy Yankee, Karol G, J Balvin, Ozuna. I arribem a la cinquena posició amb més reggaeton i amb la primera dona (Karol G) que forma part d'aquesta llista d'èxits, aquí al costat de quatre homes. 'Perreo', 'ego', 'fuego', tot amb una base de Shaggy de l'any 2000.
6. 'Contando Lunares' - Don Patricio, Cruz Cafuné. La sisena posició s'ocupa des de les Illes Canàries, d'El Hierro originari de Don Patricio i de Cruz Cafuné, nascut a Tenerife i d'origen veneçolà. Spotify ja va anunciar al juny que Don Patricio –part del col·lectiu de rap Locoplaya amb Bejo i Uge– seria un dels artistes més escoltats de l'estiu. I tenien raó, perquè 'Contando lunares' suma 93 milions de reproduccions.
6. 'Cristina' - Justin Quiles, Maffio, Nacho, Shelow Shaq. Més homes, més noies suposadament sexis i més lletres d'alta volada com aquesta: "hay un party después del party que se llama el after-party".

8. 'Con Altura' - El Guincho, J Balvin, ROSALÍA. Doncs això, LA ROSALÍA o "madre mía Rosalía bájale".

9. 'Señorita' - Camila Cabello, Shawn Mendes. Vuitena posició per un duet ensucradot amb pluja d'estiu, m'encantaria fer veure que no et necessito, digues el meu nom, tanquem-nos a un hotel.

10. '11 PM' - Maluma. També hi ha un tallet de pastís per a Maluma, que a '11 PM' intenta convèncer a una 'bebé' que ell és la opció bona, "que en mi carro tu te ves mejor, que el cuarto huele a Christian Dior".

Últimes notícies

    Publicitat