Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

"Jo vinc de Barcelona': així ha sigut el pas de Rosalía pels MTV Music Awards

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Cada vegada que es parla de Rosalía és per obrir un nou capítol de la seva fulgurant carrera musical. Si no és per a un videoclip, és per a una campanya misteriosa a les xarxes o perquè, en el nostre cas, vam tenir la sort d'entrevistar-la quan només es coneixia dins les fronteres del país. En realitat ha plogut poc des d'aquella entrevista. Tres anys han estat suficients perquè es converteixi en un astre que brilla cada vegada amb més força en el panorama internacional. La prova d'això s'ha vist en la 36a edició dels MTV Video Music Awards, on Rosalía ha aconseguint els premis al Millor Vídeo Llatí i la Millor Coreografia amb la cançó 'Con altura'.

Queda clar que a la catalana no li va gens "malamente" i amb aquest reconeixement es transforma en la primera artista espanyola a guanyar un MTV. Encara que les dues estatuetes siguin d'un valor incalculable per a la carrera de la Rosalía, el millor premi que es va emportar va ser cantar tres temes al Prudential Center de Newark i que durant 4 minuts, milions de persones al món connectessin amb la seva música.

Minuts abans de brillar literalment damunt de l'escenari al costat del seu equip de ballarines i la col·laboració d'Ozuna, la cantant rebia emocionada els dos guardons. "Jo vinc de Barcelona. Gràcies per convidar-me a cantar en aquest escenari en espanyol", va dir al costat del rei del reggaeton i col·laborador de la cançó 'Con altura', J Balvin.

 

Duel de reines

Taylor Swift i Ariana Grande, deu nominacions cadascuna, van eclipsar uns premis que van destacar, com ja és d'esperar, per espectaculars actuacions i discursos d'agraïments carregats de missatges polítics. Premis importants com el de millor vídeo se'n va anar al single de Swift, 'You Need To Calm Down', o la Millor Col·laboració per a 'Senyorita' de Shawn Mendes i Camila Cabello. Una nit llarga, sense massa sobresalts i amb dos premis que confirmen que Rosalía ja és història de la música d'aquest país. 

Actuació de Taylor Swift con 'You Need to Calm Down' & 'Lover'
©MTV Music Video Awards

NO T'HO PERDIS: Els concerts de la temporada a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat