Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Descobrim el nou Raima: la papereria més gran d'Europa és a Barcelona

Escrit per
Eugènia Sendra
Publicitat

Raima llueix cara nova: amb sis plantes, 1.400 metres quadrats, quilos de paper i material d'escriptura d'alta gamma, la botiga del carrer Comtal s'erigeix com una de les papereries més gran de Barcelona i d'Europa. 

Les obres de reforma i remodelació a l'edifici del segle XVI, catalogat com a Bé d'interés urbanístic, han permès obrir fins a tres plantes que ara seran accessibles al públic general i també noves entrades de llum natural, que fan l'espai més diàfan.

A la planta zero s'hi troben bolígrafs i llibretes especial, des d'un BIC a un llibre de pell fet amb mà amb paper de cotó; la planta noble està dedicada a l'escriptura, la pell i la decoració. Després segueixen la planta dedicada al paper, el 'core business' del negoci, amb un catàleg de fins a 3.000 registres; la planta amb accessoris per a treballs manuals; una sala per a tallers i conferències i els dos terrats, amb vistes a Via Laietana i els carrers pròxims.

Raima ha apostat per la papereria d'alta gamma, de manera que els objectes de papereria convencional es troben a La Carpeta, on va començar l'aventura comercial de Núria Raja el 1979. El 1986 donaria un nou rumb al projecte amb l'objectiu d'apropar-se a professionals del món del disseny que treballen amb paper, que aquí es venia i encara es ven per unitats. De fet, el nom de la botiga prové d'una mesura: una raima correspon a 20 mans de papers, que són 500 fulls.

Aquí tot és al seu lloc i és que Raima també ven ordre: hi ha els calendaris de Vinçon, els planificadors d'Octàgon, classificadors... més els bol·lígrafs de Montblanc, les bosses de Piquadro, els mobles de cartró de Stooly, flors artificials, ambientadors i altres objectes temptadors (en tenen fins a 30.000!), com un pinzell que en realitat és una lupa. Passegeu i sorpreneu-vos amb una botiga immensa que és molt més que paper.

També t'agradarà
Aquestes són algunes de les botigues que heu de conèixer si sou fans de la papereria i el material d'escriptori.

Últimes notícies

    Publicitat