Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Papereria Segarra
Foto: Maria Dias

Les millors papereries de Barcelona

Material d'oficina, per a treballs manuals o les belles arts, en aquestes botigues tenen un bon assortiment

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Segons el diccionari, en una papereria s'hi troba paper, bàsicament, però també objectes i estris per escriure, dibuixar. És l'establiment somiat per mortals que adoren les coses boniques com els llapis de colors o els retoladors amb diferents puntes, els bolis de disseny i les llibretes de coberta dura, i també per a professionals de l'art i les arts gràfiques. Uns han apostat per l'autoservei, però que d'altres segueixen representant el comerç de proximitat. Al principi de curs, quan és època de regals, tingueu-los presents... un paper i un llapis (quasi) mai no fallen.

NO T'HO PERDIS: altres botigues on fer-vos amb regals originals.

Papereria Canut
 • Botigues
 • Barcelona

De què va? És una papereria de l'Eixample de les veteranes, de tota la vida, i es dediquen al material d'oficina, però també tenen estoc per satisfer les necessitats de principi i final de curs.

Per què hi heu d'anar? La història de l'establiment es remunta a 1930, quan la papereria comptava amb un servei d'impremta propi. L'aspecte i la filosofia del negoci actual, de la mà de Mercè Canut, celebra trenta anys aquesta tardor.

 • Botigues
 • Art, artesanies i aficions
 • El Gòtic

De què va? El grup Raima l'integren diferents botigues, com La Carpeta i la mítica Konema. L'establiment de referència és de visita obligada, sobretot ara que llueix nova cara.

Per què hi heu d'anar? Hi trobareu una àmplia selecció de material, des de llibretes, agendes i calendaris i bol·lígrafs, fins a bosses i motxilles i una gran selecció de paper.

Publicitat
 • Botigues
 • Barcelona

De què va? Un dels establiments de referència per a les belles arts i els professionals del disseny i el dibuix tècnic.

Per què hi heu d'anar? Encara que no hagueu agafat un pinzell des que anàveu a l'escola, mai és tard per fer-vos amb un pinzell aquarel·lable i el set de colors per pintar 'a l'aire lliure'. O si mai heu de regalar un bon joc de llapis de colors... També compteu amb una a Via Augusta, 161. 

 • Botigues
 • Barcelona

De què va? La Segarra ja fa més de 80 anys que subministra articles d'oficina a empreses i papereria de proximitat. Compaginen el taulell físic amb la venda en línia i compten amb centenars de referències. 

Per què hi heu d'anar? Per descongestionar-vos d’excessos tecnològics, amb els històrics quaderns Leonardo o les últimes novetats en l'àmbit creatiu.

Publicitat

De què va? El 1968 es va crear la cooperativa per assortir mestres, pares i mares de material pedagògic i escolar de qualitat a preus raonables.

Per què hi heu d'anar? Diríem que és espai de visita obligada abans de començar el curs. Per l’oferta de productes i pels preus que ofereixen... tries i remenes tu mateix entre material d'oficina, objectes de papereria i jocs.

 • Botigues
 • L'Antiga Esquerra de l'Eixample

De què va? El 1979 va obrir la botiga del carrer París, i la col·laboració amb artesans impressors i enquadernadors van crear la personalitat del negoci.

Per què hi heu d'anar? Fan enquadernacions i àlbums singulars, i compten amb una variada selecció de paper, tot acompanyat de material de papereria i oficina.

Publicitat
 • Botigues
 • Art, artesanies i aficions
 • Barcelona

De què va? En clau d'autor, aquí aposten pel paper com a sinònim de disseny, objecte bonic i singular.

Per què hi heu d'anar? Si teniu ganes de descobrir els productes de les marques que triomfen al Japó, a Corea i a Alemanya, algunes carregades de molta història.

Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat